opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight EVO 6-150 1.5

400 Watt, 110-240/277V, 50/60Hz
Uitstralingshoek: 90°
PPF: 1090 µmol/s
Efficiency: >3 µmol/J
Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin
IP 65
Geschikt voor: groei en bloei
Koeling: passief gekoeld
Incl: aansluitsnoer
Garantie: 3 jaar

689,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
9120069232479

Sanlight EVO 6-150 1.5

In Duitstalig Europa is het Oostenrijkse Sanlight al tijden een gevestigde naam als het gaat om hoogwaardige led kweeklampen. Ondanks de iets hogere prijs zijn de producten van Sanlight zeer gewild. Het bedrijf beschikt over een eigen geavanceerd licht- en elektronicalaboratorium en heeft, mede door de uitgebreide ervaring in de tuinbouw, een reeks opmerkelijk goed presterende led kweeklampen ontwikkeld.

Bij Kweekkast.nl hebben we besloten onze klanten te introduceren tot de kwaliteit van Sanlight door enkele van hun modellen aan onze catalogus toe te voegen. We zijn ervan overtuigd dat deze lampen perfect passen in onze kweekkasten.

De EVO 6-150 is voorzien van een lens die het licht onder een hoek van 90 graden uitstraalt, waardoor het perfect over het kweekoppervlak wordt verdeeld. Dankzij de uitstekende lichtverdeling op geringe hoogte kan de lamp dicht boven het gewas worden gehangen, waardoor deze ideaal is voor gebruik in lage ruimtes, zoals een kweekkast.

Het volledige spectrum van de EVO 6-150 is de optimale bron voor een succesvolle photosynthese en bevordert ook een gezonde hormoonhuishouding bij de planten. Kortom: gezondere planten en een verhoogde opbrengst.

De Sanlight kweeklamp is een investering voor het leven. Het paneel met de gemonteerde ledchips kan eenvoudig worden vervangen na enkele jaren gebruik, waardoor je kunt profiteren van een nieuw board dat volledig up-to-date is met de nieuwste technologieën.

De nieuwe generatie Sanlight lampen heeft led chips met een nog hoger rendement dan de vorige generatie, namelijk >3µmol/J. Als extra "feature" hebben alle EVO serie lampen een aansluiting voor een dimmer. Met deze betaalbare dimmer kun je de hoeveelheid licht aanpassen aan de behoeften van je planten. Dit is met name handig tijdens de opstartfase, wanneer de planten minder behoefte hebben aan licht. Bovendien kun je met de dimmer de zonsopgang simuleren, waarbij de lamp bij inschakeling geleidelijk opstart naar vol vermogen.

Laatst bekeken items