opc_loader

Menu

                                                  

Snel & discreet verzonden via PostNL
Boom versieren, kaarten versturen | PostNL

 

Wij bezorgen onze producten met PostNL in heel Nederland en in het buitenland. Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m zaterdag. Bezorgtijden tussen 09.00 en 21.00 uur. In extreem drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product in de avond of op een andere dag wordt bezorgd. Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van GLS die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

 

Track & Trace

Zodra uw bestelling is verstuurd, komt de track en trace code bij uw order status te staan. Tevens krijgt u de track & trace code via een automatische gegenereerde e-mail.

 

Palletbezorging kweekkasten

De kweekkasten die worden geleverd op een pallet worden met een transporteur bezorgd waardoor er geen Track & Trace mogelijkheid is. De transporteur belt voor de levering om een afspraak met u te maken.

 

Verzendkosten


Momenteel leveren wij alleen binnen de EU. Binnen de EU worden pakketten voor 6,75 euro inclusief btw geleverd.

 

Verpakking

Producten worden met de nodige zorg en opvulmateriaal ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Ook wordt er discreet omgegaan met de inhoud van de bestelling. U kunt er van uitgaan dat uw product binnen 2-3 werkdagen onbeschadigd aan uw deur wordt afgeleverd. Is dit niet het geval? Neem dan even contact met ons op.