opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight EVO 4-100 1.5

265 Watt, 110-240/277V, 50/60Hz
Uitstralingshoek: 90°
PPF: 725 µmol/s
Lichtintensiteit op 20 cm:  µmol
Efficiency: >3 µmol/J
Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin
IP 65
Geschikt voor: groei en bloei
Koeling: passief gekoeld
Incl: aansluitsnoer
Garantie: 3 jaar

449,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
9120069231939

Sanlight EVO 4-100 1.5

In het Duitstalige Europa heeft het Oostenrijkse bedrijf Sanlight al lange tijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Het staat bekend om zijn hoogwaardige led kweeklampen die, ondanks hun prijskaartje, als hotcakes over de toonbank gaan. Sanlight onderscheidt zich door zijn eigen geavanceerde licht- en elektronicalaboratorium en profiteert van een uitgebreide achtergrond in de tuinbouw. Deze combinatie heeft geresulteerd in een reeks opmerkelijk goed presterende led kweeklampen.

Om onze klanten te laten kennismaken met de kwaliteit van Sanlight, hebben we enkele modellen aan onze catalogus toegevoegd die perfect passen bij onze kweekkasten.

Een unieke eigenschap van de EVO 4-100 is de lens die het licht onder een hoek van 90 graden verspreidt, waardoor het perfect over het kweekoppervlak wordt verdeeld. Door de uitstekende lichtverdeling op geringe hoogte kan de lamp dicht bij het gewas worden geplaatst, wat ideaal is voor gebruik in compacte ruimtes zoals een kweekkast.

Het volledige spectrum van de EVO 4-100 fungeert als een ideale bron voor photosynthese en bevordert een gezonde hormoonhuishouding bij planten, wat resulteert in gezondere planten en een verhoogde opbrengst.

Wat de EVO 4-100 echt onderscheidt, is zijn levensduur. Het paneel met de gemonteerde ledchips kan eenvoudig worden vervangen na enkele jaren gebruik, wanneer de lichtopbrengst afneemt. Dit betekent dat je het kunt vervangen door een nieuw board dat volledig up-to-date is met de nieuwste technologieën op dat moment.

De nieuwste generatie Sanlight lampen heeft led chips met een nog hoger rendement dan de vorige generatie, namelijk >3µmol/J. Als extra functie hebben alle lampen uit de EVO-serie een aansluiting voor een dimmer. Met deze betaalbare dimmer kun je de hoeveelheid licht aanpassen aan de behoeften van je planten, vooral handig tijdens de opstartfase wanneer de planten minder licht nodig hebben. Bovendien kun je met de dimmer de zonsopgang simuleren, waarbij de lamp bij inschakeling geleidelijk opstart naar vol vermogen.

Laatst bekeken items