opc_loader

Menu

Kweekkasten

Een ruime keus aan kweekkasten om uw planten in te kweken. U vind hier zowel lege als volledig ingerichte kweekkasten. De kweekkasten die u hier ziet zijn gemaakt door G-tools. Deze fabrikant staat al jaren bekend om het maken van hoge kwaliteit complete kweekkasten. U kunt deze kasten zelf gemakkelijk binnen een uur op bouwen. Bij alle kasten vind u een handleiding/brochure. Deze kasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor we de levensduur van de technische installatie kunnen garanderen. Alle kasten zijn te onderscheiden door de aanduiding van het wattage van de lamp die geschikt is. Het assortiment kweekkasten is onder te verdelen in de volgende categoriën:


Volledig ingerichte kweekkast

Een complete kweekkast is ideaal voor diegenen die snel een kweek willen opstarten. Tevens zijn deze kasten erg handig voor mensen die minder technisch zijn. U kunt de complete kast binnen een half uur zonder extra gereedschap op bouwen. Bij alle complete kweekkasten krijgt u een HPS lamp, ballast, reflector, ventilator, filter en een timer. Verder heeft u alleen nog potten, voeding, aarde etc. nodig. Na de installatie hoeft u alleen nog de stekker in het stopcontact te stoppen en u kunt beginnen.


Een lege kweekkast die u zelf kunt inrichten

Een lege kweekkast kunt u volledig naar uw eigen wensen inrichten. Uiteraard zijn deze kasten een stuk lager geprijsd waardoor u budget heeft om de andere benodigdheden zelf uit te kiezen. Een lege kweekkast kunt u zelf binnen een half uur opbouwen.


Bonanza kweekkasten

De Bonanza kweekkast is de voordeligere kast door het gebruik van MDF panelen en aluminium. Deze kweekkasten staan vooral bekend om de lange levensduur. Deze kasten kunt u later ook nog verhogen en uitbreiden met een extensieset.


Wing kweekkasten

De Wing kasten zijn de iets duurdere kasten door het gebruik van hoogwaardige PVC panelen. Deze panelen zijn nog beter bestand tegen vocht en warmte. De profielen zijn hierbij ook van aluminium.