opc_loader
Snel zoeken
€ 215
€ 216
Merken

Diversen

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Hier vindt u alle overige benodigdheden voor uw kweekkast. Deze diversen bestaan uit:
 

Irrigatiesystemen

Het water geven van planten is vaak erg arbeidsintensief. Om tijd te besparen en de toevoer van water beter te reguleren zijn er sinds een paar jaar handige irrigatiesystemen op de markt. Hier vind u voor elke kweekkast een irrigatiesysteem op maat.
 

Kweektafels

Speciaal voor de Bonanza en Wing kweekkasten vind u hier ook een paar kweektafels. Hier kunt u uw planten op zetten zodat deze niet op de koude grond staan. Deze kweektafels zijn ook geschikt om uw irrigatiesysteem en lekbak op te zetten.
 

PH/EC meters

Het meten van de PH en EC waardes is een belangrijk om te controleren of uw planten wel het juiste drinkwater krijgen. De EC waarde staat voor het zoutgehalte in het water. De PH waarde van gewoon drinkwater is ongeveer 7. Voor het kweken van planten is een PH waarde tussen de 5.8 en 6.3 ideaal. De juiste EC waarde hangt echter af van het type kweekmedium dat u gebruikt. Neem dan even contact op als u hier meer specifieke informatie over wilt. 
 

Plantenvoeding

Uw planten gaan natuurlijk pas echt goed groeien als deze ook de juiste voeding krijgen. Hier vindt u hoge kwaliteit voeding voor elke fase van uw kweek. Deze voeding is afkomstig van het merk No Mercy.

Voordelen

 Alle varianten

 Alle accessoires

 Eenvoudig bestellen

 14 dagen proberen

 1 jaar garantie

 Snelle verzending

 Achteraf betalen

Gratis verzending

GLS & DHL pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

* Kasten gaan per transporteur

Normaal €4,95 | Gratis > €100,-

Betaalgemak

Betaalgemak