opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight verlengsnoer haaks 1 meter

1 x Sanlight verlengsnoer haaks 1 meter

18,90
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
4015573761087

Optimaliseer je kweekverlichting met het Sanlight Verbindingskabel en Verdeelblok. Dit handige duo stelt je in staat om meerdere Sanlight kweeklampen moeiteloos met elkaar te verbinden, waardoor je de flexibiliteit van je kweekopstelling vergroot.

Het Verbindingskabel en Verdeelblok vormen een essentieel onderdeel van een geavanceerd verlichtingssysteem. Door meerdere Sanlight kweeklampen met elkaar te verbinden, kun je een uitgebreide en samenhangende lichtbron creëren voor een optimale groeiomgeving.

Dit accessoire is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor je eenvoudig en efficiënt je kweekruimte kunt configureren. De verbindingskabel maakt het mogelijk om de lampen op strategische locaties te plaatsen, terwijl het verdeelblok zorgt voor een naadloze doorverbinding.

Vergeet niet om voldoende Verbindingskabels en Verdeelblokken aan te schaffen, afhankelijk van de grootte van je kweekruimte en het aantal lampen dat je wilt integreren. Maximaliseer de potentie van je Sanlight kweeklampen en creëer de ideale omgeving voor een gezonde en overvloedige plantengroei. Haal het beste uit je kweekavontuur met het Sanlight Verbindingskabel en Verdeelblok, exclusief verkrijgbaar op Kweekkast.nl

Laatst bekeken items