opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight EVO 4-120 1.5

265 Watt, 110-240/277V, 50/60Hz
Uitstralingshoek: 90°
PPF: 725 µmol/s
Lichtintensiteit op 20 cm:  µmol
Efficiency: >3 µmol/J
Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin
IP 65
Geschikt voor: groei en bloei
Koeling: passief gekoeld
Incl: aansluitsnoer
Garantie: 3 jaar

449,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
9120069231946

Sanlight EVO 4-120 1.5

In het Duitstalige Europa geniet het Oostenrijkse Sanlight al geruime tijd van een uitstekende reputatie. Het bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde led kweeklampen van topkwaliteit, die ondanks hun prijs als zoete broodjes over de toonbank gaan. Sanlight beschikt over een eigen hoogwaardig licht- en elektronicalaboratorium, en met hun uitgebreide achtergrond in de tuinbouw hebben ze een reeks opmerkelijk goed presterende led kweeklampen ontwikkeld.

Om onze klanten kennis te laten maken met de kwaliteit van Sanlight, hebben we enkele modellen aan onze catalogus toegevoegd waarvan wij geloven dat ze uitstekend passen in onze kweekkasten.

De EVO 4-120 onderscheidt zich door een lens die het licht onder een hoek van 90 graden verspreidt, waardoor het perfect over het kweekoppervlak wordt verdeeld. Dankzij de uitstekende lichtverdeling op geringe hoogte kan de lamp dicht bij het gewas worden geplaatst, waardoor deze ideaal is voor gebruik in beperkte ruimtes zoals een kweekkast.

Het volledige spectrum van de EVO 4-120 dient als de ideale bron voor effectieve photosynthese en bevordert een gezonde hormoonbalans bij de planten. Kortom: gezondere planten en een verhoogde opbrengst zijn het resultaat.

Deze Sanlight kweeklamp gaat een leven lang mee. Het paneel waarop de ledchips zijn gemonteerd, kan eenvoudig worden vervangen na enkele jaren gebruik, wanneer de lichtopbrengst afneemt. Hierdoor kun je het vervangen door een nieuw board dat volledig up-to-date is met de nieuwste technologieën.

De nieuwe generatie Sanlight lampen is uitgerust met led chips die een nog hoger rendement hebben dan de vorige generatie, namelijk >3µmol/J. Als extra functie hebben alle lampen uit de EVO-serie een aansluiting voor een dimmer. Met deze betaalbare dimmer kun je de hoeveelheid licht aanpassen aan de behoeften van je planten, vooral handig tijdens de opstartfase wanneer de planten minder behoefte hebben aan licht. Bovendien kun je met de dimmer de zonsopgang simuleren, waarbij de lamp bij inschakeling geleidelijk opstart naar vol vermogen.

Laatst bekeken items