opc_loader

Menu

                                                  

MIGRO ARAY 2 125W

Verbruikt vermogen Watt 125
Rendement PPF/Watt 2,7 µmol/joule
Bloei Dekking Fotoperiode Tot 60cm x 60cm 
Gemiddelde PPFD (bruikbare PPF) 800 µmol/m2/sec
Begroeidekking tot 90cm x 90cm 
Driver dimmen 20 tot 100% PWM
LED's Samsung LM281B witte LED's + Osram 660nm Reds
LED-driver Meanwell hoog rendement
Levensduur 50.000 uur (8,5 jaar bij 16 uur/dag)
Garantie 3 jaar
Certificering CE, RoHS2, UKCA EMC, EN 55015

169,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
5391544680007

MIGRO ARAY 2 125W Volledig spectrum is een wit licht 3500K kleurtemperatuur en 80CRI zodat u de gezondheid van uw planten met duidelijkheid kunt inspecteren. Zorgde voor voldoende blauw licht om de ontwikkeling van de plant te reguleren en korte, dichte groei te genereren. Hierdoor is het ARAY spectrum geschikt als full cycle kweeklamp. Het ARAY-spectrum is ontworpen voor volledige groeicyclus om een strakke, dichte groei te genereren in de vroege vegetatieve fase en bevordert een krachtige groei met een hoge concentratie flavonoïden en terpenen in de bloeifase. Deze lamp past perfect in de Bonanza 0,35m2 kast

Hoog rendement voor maximale opbrengst

De MIGRO ARAY 2 125W is zeer efficiënt, waardoor er meer licht en opbrengst kan worden gegenereerd voor minder stroomverbruik - waardoor het elektriciteitsverbruik wordt verminderd en het warmteniveau in uw kweekruimte wordt verlaagd. Het hoge rendement van het groeilichtsysteem zorgt ervoor dat u meer opbrengst per watt krijgt dan welk groeilichtsysteem dan ook van de vorige generatie. Een hoger rendement betekent ook minder warmte en een lager stroomverbruik. De bars zijn ontworpen om de beste systeemefficiëntie en gelijkmatige lichtdekking voor uw kweekruimte te genereren. Geen hotspots en dringt diep door in de hoeken om stress te verminderen en het opbrengstpotentieel van elke plant te maximaliseren.
 

Geïnspireerd door de natuur 

Blauw bevordert korte, dichte groei, maar is fotosynthetisch minder efficiënt dan een ander spectrum. Voor een gezonde plantontwikkeling is minimaal 10% nodig. Groen licht dringt door het bladerdak van de plant en individuele bladeren, wat bijdraagt aan de algehele fotosynthese-efficiëntie van het spectrum. Rood licht is het meest fotosynthetisch efficiënt en moet worden geoptimaliseerd om het opbrengstpotentieel te maximaliseren.

Laatst bekeken items