opc_loader

Menu

                                                  

Telos 10 Pro Slimline

BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES


Vermogen: tot 285W
Efficiëntie: 2.5umol (geverifieerd)
Controle: Mesh draadloos
Levensduur: tot L80
Vormfactor: Compact gebouwd
Lichtmotor: Osram
IP-classificatie: IP66 water- en stofdicht
Herkomst: ontwerp en fabricage in het VK

ARTIKELEN INBEGREPEN


1 x 285w Telos 2.5 Pro kweeklamp
1 x Telos Mesh Wireless Control-stuurprogramma
1 x voedingskabel (VK, EU, VS, AUS, SA)
1 x gebruikershandleiding

599,95 549,95
U bespaart: 8%
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Telos 10 Pro Slimline 185W

Telos 10 Pro Slimline kweeklamp is het nieuwste product van industrieel design. De Slimline-versie van de originele Telos 10 Pro, opnieuw ontworpen in 2021, is licht van gewicht en werkt bij nog lagere temperaturen. De Telos Slimline gebruikt een Meanwell om stroom te leveren aan de nieuwste generatie Osram LED-diodes. Het voordeel van het nieuwe ontwerp is dat het hotspots elimineert en zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding voor uw planten.

GEVERIFIEERDE GEGEVENS

De Telos 10 Pro Slimline kweeklamp is getest door The LIA Laboratory in Telford, het grootste onafhankelijke testlab in Europa voor verlichting. Geverifieerde prestatiegegevens worden verstrekt, zodat u uw kweekruimte nauwkeurig kunt plannen. Veel LED-bedrijven verzinnen hun tests en dit kan natuurlijk leiden tot verkeerde informatie met verkoopgerichte resultaten.

Tips voor het kiezen van uw led

Zoek naar een LED-kweeklamp die een volledig spectrum aan licht geeft, inclusief blauwe en rode golflengten die cruciaal zijn voor de groei van planten. Kies een lamp met het juiste wattage voor uw kweekruimte. Zorg ervoor dat het de hele ruimte effectief kan bedekken. Controleer de fotosynthetisch actieve straling (PAR) waarde van het licht. Hogere PAR-waarden duiden op een betere lichtintensiteit voor plantengroei. Kies voor lampen met een hoger rendement om op termijn te besparen op energiekosten. LED's zijn over het algemeen energiezuiniger dan traditionele verlichtingsopties. Bij het opnemen van de Telos 10 Pro Slimline kweeklamp in onze webshop hebben we bovenstaande criteria gehanteerd.

Laatst bekeken items
599,95 549,95