opc_loader

Menu

                                                  

 

Retourneren en omruilen

Hoewel wij onze producten selecteren op kwaliteit, ze uitvoerig testen en uw bestelling zorgvuldig verpakken kan het voorkomen dat u een verkeerd product of een defect product ontvangt. In dit geval kunt u uw bestelling binnen de zichttermijn retourneren. 

 

Hoe te retourneren:

  1: Neem contact op met de klantenservice via het contactformulier. Na overleg met onze klantenservice ontvangt u een instructies om het product te retourneren.

 

  2: Stuur uw pakket retour naar het retouradres dat aan u gegeven wordt door de klantenservice. Stuur een pakket niet zomaar naar het adres dat op de site staat. Deze kan afwijken van het retouradres op dat moment.

 

  3: U ontvangt een bericht als uw retourpakket is goedgekeurd.


  4: Indien u heeft gekozen voor een vervangend product ontvangt u een bericht zodra het vervangende product onderweg is. Indien u heeft gekozen voor restitutie van uw aankoopbedrag ontvangt u het aankoopbedrag + eventuele onkosten die onder de verantwoordelijkheid van kweekkast.nl vallen binnen 5 werkdagen op uw bankrekening.


    

Retourvoorwaarden


14 dagen zichttermijn

Volgens de wet 'koop op afstand' heeft u altijd 14 werkdagen om (een deel van) uw bestelling te retourneren zonder opgave van reden. De zichttermijn gaat in op het moment dat u uw bestelling in ontvangst neemt. U heeft recht op vervangende producten of restitutie van uw aankoopbedrag. Kweekkast.nl houdt zich aan deze termijn en voorwaarden. Daarnaast moeten de producten in de originele verpakking zitten en onbeschadigd zijn.

 

Alle voorwaarden voor het retourneren binnen de zichttermijn vindt u hier.

 

> Bij een fout van Kweekkast.nl krijgt u gemaakte verzendkosten terug.

> Bij alle overige retourzendingen zijn de verzendkosten voor de klant zelf.

 

1 jaar fabrieksgarantie termijn

Op al onze producten krijgt u één jaar garantie. Binnen de garantietermijn heeft u het recht om een defect product om te ruilen voor een nieuwe. De garantie vervalt bij onoordeelkundig gebruik of door externe factoren zoals blikseminslag. Het gaat dus om fabrieksgarantie.

 

Alle voorwaarden om een product te retourneren binnen de garantietermijn vindt u hier.

 

> Retourzendingen binnen de garantietermijn zijn voor rekening van de klant.


Hoe snel wordt het geld op mijn rekening gestort?

Na goedkeuring en ontvangst van uw retour wordt het bedrag binnen 5 werkdagen overgemaakt naar uw rekening.