opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight EVO 3-100 1.5

200 Watt, 110-240/277V, 50/60Hz
Uitstralingshoek: 90°
PPF: 545 µmol/s
Efficiency: >3 µmol/J
Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin
IP 65
Geschikt voor: groei en bloei
Koeling: passief gekoeld
Incl: aansluitsnoer
Garantie: 3 jaar

369,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
9120069231915

Sanlight EVO 3-100 1.5

In het Duitstalige Europa heeft het Oostenrijkse bedrijf Sanlight al lange tijd een uitstekende reputatie. Het staat bekend om zijn hoogwaardige led kweeklampen, die ondanks hun prijs als warme broodjes over de toonbank gaan. Sanlight onderscheidt zich door een eigen geavanceerd licht- en elektronicalaboratorium en een uitgebreide achtergrond in de tuinbouw. Deze combinatie heeft geleid tot een reeks opmerkelijk goed presterende led kweeklampen.

Om onze klanten kennis te laten maken met Sanlight, hebben we enkele van hun modellen aan onze catalogus toegevoegd, die perfect passen in onze kweekkasten. De Sanlight EVO 3-100 is een uitstekend voorbeeld van zo'n model.

De lamp straalt licht uit onder een hoek van 90 graden dankzij de ingebouwde lens, waardoor het perfect over het kweekoppervlak wordt verdeeld. Door de uitstekende lichtverdeling op geringe hoogte kan de lamp dicht boven het gewas worden geplaatst, waardoor het ideaal is voor gebruik in lage ruimtes zoals een kweekkast.

Het volledige spectrum van de EVO 3-100 is ideaal voor een optimale photosynthese en bevordert een gezonde hormoonhuishouding van de plant. Kortom: gezondere planten en een verhoogde opbrengst.

Wat de levensduur betreft, is deze Sanlight kweeklamp ontworpen om een leven lang mee te gaan. Het paneel met de gemonteerde ledchips kan eenvoudig worden verwijderd en na enkele jaren gebruik vervangen worden door een nieuw board dat volledig up-to-date is met de laatste technologische ontwikkelingen.

De nieuwe generatie Sanlight lampen beschikt over led chips met een nog hoger rendement dan de vorige generatie, namelijk >3µmol/J. Als extra kenmerk hebben alle lampen in de EVO-serie een aansluiting voor een dimmer. Met deze betaalbare dimmer kan de hoeveelheid licht worden afgestemd op de behoeften van je planten, wat vooral handig is tijdens de opstartfase wanneer de behoefte aan licht minder is. Bovendien kun je met de dimmer de zonsopgang simuleren, waardoor de lamp geleidelijk opstart naar vol vermogen wanneer deze wordt ingeschakeld.

Laatst bekeken items