opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight EVO 5-120 1.5

340 Watt, 110-240/277V, 50/60Hz
Uitstralingshoek: 90°
PPF: 915 µmol/s
Efficiency: >3 µmol/J
Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin
IP 65
Geschikt voor: groei en bloei
Koeling: passief gekoeld
Inc: aansluitsnoer
Garantie: 3 jaar

554,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Sanlight EVO 5-120 1.5

In het Duitstalige Europa staat het Oostenrijkse Sanlight al lange tijd bekend als een autoriteit op het gebied van geavanceerde led kweeklampen. Deze high-end lampen vinden ondanks hun prijs gretig aftrek. Sanlight onderscheidt zich met een eigen state-of-the-art licht- en elektronicalaboratorium en een uitgebreide tuinbouwachtergrond, wat heeft geleid tot een reeks opmerkelijk goed presterende led kweeklampen.

Het is nu tijd om onze klanten kennis te laten maken met Sanlight, en daarom hebben we enkele van hun modellen aan onze catalogus toegevoegd, omdat we geloven dat ze uitstekend passen bij onze kweekkasten.

Met een lens die het licht onder een hoek van 90 graden verspreidt en perfect over het kweekoppervlak verdeelt, is de EVO 5-120 ideaal voor gebruik in beperkte ruimtes zoals een kweekkast. De uitstekende lichtverdeling op geringe hoogte maakt het mogelijk om de lamp dicht bij het gewas te hangen.

Het volledige spectrum van de EVO 5-120 vormt de ideale bron voor een effectieve photosynthese en bevordert een gezonde hormoonhuishouding bij de planten. Met als resultaat: gezondere planten en een verhoogde opbrengst.

Deze Sanlight kweeklamp is een investering voor het leven. Het paneel met de gemonteerde ledchips kan eenvoudig worden vervangen na enkele jaren gebruik, zodat je het kunt upgraden naar een nieuw board dat volledig up-to-date is met de nieuwste technologieën.

De nieuwe generatie Sanlight lampen is voorzien van led chips met een nog hoger rendement dan de vorige generatie, namelijk >3µmol/J. Als extra "feature" hebben alle EVO serie lampen een aansluiting voor een dimmer. Met deze betaalbare dimmer kun je de hoeveelheid licht aanpassen aan de behoeften van je planten, vooral handig tijdens de opstartfase wanneer de planten minder behoefte hebben aan licht. Bovendien kun je met de dimmer de zonsopgang simuleren, waarbij de lamp bij inschakeling geleidelijk opstart naar vol vermogen.

Laatst bekeken items