opc_loader

Menu

                                                  

Mars Hydro iFresh 152mm filter + fan + slang

Set bevat:

  • Mar Hydro 152,4MM
  • Mars Hydro Koolstoffilter 152,4MM
  • Luchtslang 152,4MM
  • Montagekit
186,95

Dit product is momenteel niet leverbaar

  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

De baanbrekende Mars Hydro 6-inch inline tube fan is de oplossing voor problemen met luchtcirculatie in kleine ruimtes. Deze compacte, donkere ventilator kan moeiteloos worden geïnstalleerd en zorgt de hele dag door voor optimale ventilatie van jouw ruimte. Met zijn krachtige prestaties ben je verzekerd van een constante en efficiënte luchtstroom in jouw kweekomgeving.

Ontdek de eigenschappen en specificaties:

De Mars Hydro 6-inch inline buisventilator met een diameter van 152,4mm is ideaal voor het uitlaten van lucht op lastig bereikbare plekken, zoals achter of onder meubels. Wat deze fan bijzonder maakt, is zijn inline design, waardoor hij onzichtbaar is en naadloos kan worden geïntegreerd in een ventilatiekanaal. Perfect voor wie op zoek is naar een geruisloze en onopvallende oplossing voor luchtcirculatieproblemen.

Verbeterde luchtcirculatie voor optimale groei:

De Mars Hydro 6-inch inline buisventilator zorgt voor verbeterde luchtcirculatie en ventilatie in jouw kweekruimte of tent. Hierdoor blijft de lucht optimaal circuleren en worden geur- en vochtproblemen voorkomen. Dit draagt bij aan gezonde plantengroei en een verhoogde opbrengst. Bovendien is de ventilator eenvoudig te installeren en aan te sluiten op jouw koolstoffilter of afzuigsysteem.

Handhaving van de juiste temperatuur:

Een goede luchtverversing heeft niet alleen invloed op de luchtkwaliteit, maar ook op de temperatuur in jouw kweekruimte. Met de krachtige Mars Hydro 6-inch inline buisventilator blijft de temperatuur stabiel en kunnen de omstandigheden optimaal worden afgestemd op de behoeften van jouw planten. Zo blijft jouw gewas in optimale conditie en wordt er geen onnodige energie verspild.

Geruisloos en duurzaam ontwerp:

De Mars Hydro 6-inch inline buisventilator is ontworpen met een stille en duurzame constructie. Hierdoor kun je de ventilator langdurig gebruiken zonder hinderlijk geluid of veel onderhoud. Bovendien draagt het langdurige gebruik bij aan minder afval en een beter milieu. Kortom, met deze ventilator investeer je in een eenvoudige, effectieve en duurzame oplossing voor verbeterde ventilatie en optimale plantengroei in jouw kweekruimte!