opc_loader

Menu

                                                  

Can-Fan RK 160L 780 m³/h

Specificaties voor: RK 160L max 780 m³/h Buisventilator

 • Type Can-Fan RK 160L
 • MateriaalKunststof behuizing
 • Airflow in m³ /uur780 m³/h
 • Gewicht in kg3,2
 • Ampère0,5 A
 • Watt103 W
114,50
 • Scherp geprijsd
 • Veilig & discreet verzonden
 • Binnen 2-3 werkdagen in huis
 • Behulpzame klantenservice
 • Betrouwbare garantie

Can Fan RK 160L buisventilator: maximale luchtstroom van 780 m³/u

Ontdek de uitzonderlijke prestaties van de Can Fan RK 160L, een hoogwaardige, naar achteren gebogen plastic ventilator, ontworpen om aan uw ventilatiebehoeften te voldoen. Deze inline buisventilator is een veelzijdige oplossing geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu ventilatie nodig heeft voor uw huis of commerciële ruimte, de Can Fan RK 160L is klaar voor de taak.

Belangrijkste kenmerken:

Hoogwaardige constructie: de Can Fan RK 160L is met precisie vervaardigd en beschikt over een robuuste plastic behuizing die duurzaamheid en een lange levensduur garandeert.

Moeiteloze bediening: neem met gemak de controle over uw ventilatiesysteem. Het achterwaarts gebogen ventilatorontwerp kan aanzienlijke externe druk aan, en u kunt de prestaties moeiteloos regelen met behulp van elektronische of transformatorcontrollers.

Perfecte combinatie: voor optimale resultaten raden wij aan om Can Fan-producten te combineren met Can Filters. Wanneer ze samen worden gebruikt, creëren deze producten een zeer efficiënt ventilatiesysteem dat zorgt voor schone en frisse lucht. Bovendien zijn alle Can Fan-producten uitgerust met montagebeugels voor een probleemloze installatie.

Groot bereik aan luchtstroom: Kies de luchtstroomcapaciteit die bij uw behoeften past, variërend van 200 m³/u tot meer dan 1170 m³/u.

Zwitserse precisie: De Can Fan RK 160L wordt aangedreven door een Zwitserse motor met geïntegreerde thermische motorbeveiliging, die betrouwbaarheid en gemoedsrust biedt.

Instelbare snelheid: Pas de luchtstroom naar wens aan met de verstelbare motor, die 100% flexibiliteit biedt.

Handige elektrische aansluiting: de ventilator is voorzien van een elektrische aansluitdoos van duurzaam plastic voor eenvoudige installatie.

Onderhoudsvrij: Geniet van een probleemloze werking dankzij de onderhoudsvrije kogellagers en corrosievrije as van de ventilator.

Technische data:

Maximale luchtstroom: 780 m³/u bij 0 Pa
Spanning: 230V
Frequentie: 50 Hz
Stroom: 0,50 ampère
U kunt er zeker van zijn dat alle Can-Fan ventilatoren en motoren voldoen aan de strenge efficiëntie-eisen van de ErP-richtlijn 2015, waardoor zowel prestaties als energiebesparingen worden gegarandeerd. Verbeter jouw ventilatiesysteem met de Can Fan RK 160L buisventilator en ervaar ongeëvenaarde luchtkwaliteitscontrole.

Laatst bekeken items