opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight EVO 3-60 1.5

Artikelnr: GT-KK1170.1148S

Vermogen: 200 Watt, 110-240/277V, 50/60z

Uitstralingshoek: 90 graden

PPF: 545 µmol/J

Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin

IP 65

Geschikt voor: groeifase en bloeifase

Koeling: passief gekoeld

369,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
9120069231892

Ontketen het potentieel van uw kamerplanten met de geavanceerde Sanlight Evo 3-60 LED-kweeklamp. Ontworpen om uw kweekervaring radicaal te veranderen, biedt deze krachtige LED-lichtbron een baanbrekende oplossing voor telers van alle expertiseniveaus. De Sanlight Evo 3-60 is vervaardigd met de nieuwste LED-technologie en levert een zorgvuldig afgestemd spectrum dat de fotosynthese een boost geeft, wat resulteert in robuuste plantengroei, versnelde ontwikkeling en overvloedige opbrengsten.

Of u nu tomaten, kruiden, bloemen of een breed scala aan gewassen kweekt, u kunt er zeker van zijn dat deze lamp uitzonderlijke resultaten garandeert. Met een vermogen van 190 watt zorgt de Sanlight Evo 3-60 niet alleen voor efficiënte verlichting, maar verlaagt hij ook de energiekosten en verlengt hij de levensduur van de lamp voor jarenlange vruchtbare oogsten. Het plug-and-play-ontwerp zorgt voor een probleemloze installatie, terwijl de instelbare lichthoek, vergemakkelijkt door de flexibele montagebeugel, je in staat stelt om het licht perfect op je planten te richten.

Duurzaamheid en topkwaliteit definiëren de Sanlight Evo 3-60. De robuuste aluminium behuizing garandeert een optimale warmteafvoer, waardoor de lamp koel blijft en lang meegaat. Bovendien elimineert de waterdichte constructie zorgen over vochtige omstandigheden in de kweekruimte. Investeer in de toekomst van uw binnenkweek met de Sanlight Evo 3-60 en ervaar de voordelen van geavanceerde LED-technologie, energiebesparing en ongeëvenaard gebruiksgemak. Wees getuige van opmerkelijke groeiresultaten en geniet van een bloeiende binnentuin. Transformeer vandaag nog en bestel de Sanlight Evo 3-60 om uw kweekruimte opnieuw te definiëren!

Laatst bekeken items