opc_loader

Menu

                                                  

CAN-Fan RKW 100L 270 m³/h

Specificaties

 • Materiaal Kunststof
 • Gewicht 2.5 kg
 • Diameter 100 mm
 • Capaciteit 270 m3/h
 • Stroomsterkte 0,3 A
 • Vermogen 56 W
184,50
 • Scherp geprijsd
 • Veilig & discreet verzonden
 • Binnen 2-3 werkdagen in huis
 • Behulpzame klantenservice
 • Betrouwbare garantie

De Can-Fan RKW 100L Buisventilator met Controller en Thermostaat is een kanaalventilator ontworpen voor ventilatiedoeleinden. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en informatie over deze ventilator:

Grootte en luchtstroomcapaciteit: Het heeft een kanaaldiameter van 100 mm (ongeveer 4 inch) en een maximale luchtstroomcapaciteit van 270 kubieke meter per uur (m³/u). Hierdoor is hij geschikt voor relatief kleine tot middelgrote ventilatiesystemen.

Geïntegreerde temperatuurregeling: Een van de opvallende kenmerken is de geïntegreerde temperatuurregelaar. Met de draaischakelaar stel je de gewenste temperatuur in. De ingebouwde sensor van de ventilator bewaakt de temperatuur van de afgezogen lucht en past de ventilatorsnelheid hierop aan. Als de afvoerluchttemperatuur de geselecteerde temperatuur met 1°C overschrijdt, zal de ventilator zijn snelheid verhogen. Omgekeerd, als de temperatuur 1°C onder de geselecteerde temperatuur daalt, zal de ventilator zijn snelheid verlagen. Dit zorgt voor een efficiënte temperatuurregeling binnen het ventilatiesysteem.

Snelheidsregeling: De snelheidsregeling van deze ventilator wordt bereikt door middel van wikkelingen, wat een methode is die de geluidsproductie minimaliseert. Hierdoor kan de ventilator relatief stil werken en toch voor een effectieve ventilatie zorgen.

Veiligheidsvoorzieningen: De Zwitserse motor in de Can-Fan RKW 100L is voorzien van een geïntegreerde thermische schakelaar. Deze schakelaar is ontworpen om de motor uit te schakelen als deze een gevaarlijke bedrijfstemperatuur bereikt. Deze functie helpt oververhitting en mogelijke schade aan de ventilator te voorkomen.

Aanbevolen gebruik met blikfilters: De fabrikant raadt ten zeerste aan om de Can-Fan RKW 100L samen met blikfilters te gebruiken voor optimale prestaties en resultaten. Can Filters zijn waarschijnlijk luchtfilters die zijn ontworpen om naadloos samen te werken met deze ventilator en te zorgen voor efficiënte luchtzuivering en filtratie in uw ventilatiesysteem.

Samenvattend is de Can-Fan RKW 100L een temperatuurgestuurde kanaalventilator met geïntegreerde thermostaat en toerentalregeling. Hij is ontworpen voor een efficiënte en stille werking, waardoor hij geschikt is voor diverse ventilatietoepassingen waarbij nauwkeurige temperatuurregeling gewenst is. Het is echter belangrijk om de aanbevelingen en richtlijnen van de fabrikant te volgen voor de beste prestaties en een lange levensduur van de ventilator.

Laatst bekeken items