opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight EVO 5-100 1.5

340 Watt, 110-240/277V, 50/60Hz
Uitstralingshoek: 90°
PPF: 915 µmol/s
Efficiency: >3 µmol/J
Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin
IP 65
Geschikt voor: groei en bloei
Koeling: passief gekoeld
Inc: aansluitsnoer
Garantie: 3 jaar

559,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
9120069231953

Sanlight EVO 5-100 1.5

In Duitstalig Europa is het Oostenrijkse Sanlight al geruime tijd een bekend begrip, vooral vanwege zijn hoogwaardige led kweeklampen die ondanks hun prijs als hotcakes over de toonbank gaan. Met een eigen geavanceerd licht- en elektronicalaboratorium en een uitgebreide achtergrond in de tuinbouw heeft Sanlight een reeks opmerkelijk goed presterende led kweeklampen ontwikkeld.

Om onze klanten de kwaliteit van Sanlight te laten ervaren, hebben we enkele modellen aan onze catalogus toegevoegd die perfect passen bij onze kweekkasten.

De EVO 5-100 onderscheidt zich door een lens die het licht onder een hoek van 90 graden verspreidt, waardoor het perfect over het kweekoppervlak wordt verdeeld. Dankzij de uitstekende lichtverdeling op geringe hoogte kan de lamp dicht boven het gewas hangen, wat ideaal is voor gebruik in lage ruimtes zoals een kweekkast.

Het volledige spectrum van de EVO 5-100 is de ideale bron voor effectieve photosynthese en bevordert bovendien een gezonde hormoonhuishouding bij de planten. Kortom: het resultaat is gezondere planten en een verhoogde opbrengst.

Deze Sanlight kweeklamp is een investering voor het leven. Het paneel met de gemonteerde ledchips kan eenvoudig worden vervangen na enkele jaren gebruik, wanneer de lichtopbrengst afneemt. Zo kun je het vervangen door een nieuw board dat volledig up-to-date is met de nieuwste technologieën.

De nieuwe generatie Sanlight lampen is uitgerust met led chips die een nog hoger rendement hebben dan de vorige generatie, namelijk >3µmol/J. Als extra functie hebben alle lampen uit de EVO-serie een aansluiting voor een dimmer. Met deze betaalbare dimmer kun je de hoeveelheid licht aanpassen aan de behoeften van je planten, vooral handig tijdens de opstartfase wanneer de planten minder behoefte hebben aan licht. Daarnaast kun je met de dimmer de zonsopgang simuleren, waarbij de lamp bij inschakeling geleidelijk opstart naar vol vermogen.

Laatst bekeken items