opc_loader

Menu

                                                  

Telos 10 Pro Mesh

BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES

Vermogen: tot 300W
Efficiëntie: 2.5umol (geverifieerd)
Controle: Mesh draadloos
Levensduur: tot L80
Vormfactor: Compact gebouwd
Lichtmotor: Osram / Samsung LED
IP-classificatie: IP66 water- en stofdicht
Herkomst: ontwerp en fabricage in het VK
Garantie: 5 jaar garantie
Water- en stofdicht IP66: ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes

ARTIKELEN INBEGREPEN


1 x 300w Telos 2.5 Pro kweeklamp
1 x Telos Mesh Wireless Control-stuurprogramma
1 x voedingskabel (EU)
1 x gebruikershandleiding

649,95 591,00
U bespaart: 9%
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

TELOS 10 Pro Mesh

Telos 10 Pro Mesh kweeklamp 300w LED is een van de krachtigste kweeklampen op de markt met een compact ontwerp dat wordt geleverd met Telos Mesh geïntegreerd in de LED-driver. Dit draadloze controlesysteem met revolutionaire technologie biedt telers nieuwe opties en maakt totale controle mogelijk over de exacte PPF-output van de Telos 10 Pro Mesh van 0-300w aan vermogen, tot 720 PPF.

Het gebruik van Telos LED lampen in een kweekkast of kweektent voor het thuis kweken van planten biedt verschillende voordelen:

Energiezuinig LED-lampen verbruiken minder energie in vergelijking met traditionele verlichting, waardoor u geld bespaart op elektriciteitsrekeningen. Met behulp van het Mesh-systeem heb je ook volledige controle over het lichtspectrum. LED's kunnen worden afgestemd op specifieke golflengten, zodat u het ideale lichtspectrum kunt bieden voor elke fase van de plantengroei, waardoor de fotosynthese wordt gemaximaliseerd. Warmtebeheer: Telos LED's produceren minder warmte dan andere verlichtingsopties, waardoor het risico op oververhitting van uw planten wordt verminderd en de behoefte aan extra koelsystemen wordt geminimaliseerd. Telos 10 Pro Mesh kweeklamp LED hebben een langere levensduur, waardoor de frequentie van vervanging en onderhoud wordt verminderd. Door het compacte ontwerp kan het licht dichter bij de planten worden geplaatst, waardoor de lichtverdeling en het ruimtegebruik in een kweekkast worden geoptimaliseerd.

Laatst bekeken items
649,95 591,00