opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight EVO 5-150 1.5

340 Watt, 110-240/277V, 50/60Hz
Uitstralingshoek: 90°
PPF: 915 µmol/s
Efficiency: >3 µmol/J
Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin
IP 65
Geschikt voor: groei en bloei
Koeling: passief gekoeld
Incl: aansluitsnoer
Garantie: 3 jaar

605,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
9120069231977

Sanlight EVO 5-150 1.5

In Duitstalig Europa is het Oostenrijkse Sanlight al geruime tijd een synoniem voor geavanceerde led kweeklampen. Deze hoogwaardige lampen vinden ondanks hun prijs moeiteloos hun weg naar enthousiaste kwekers. Sanlight onderscheidt zich met een eigen geavanceerd licht- en elektronicalaboratorium en een uitgebreide achtergrond in de tuinbouw, wat heeft geresulteerd in een reeks opmerkelijk goed presterende led kweeklampen.

Om onze klanten de kwaliteit van Sanlight te laten ervaren, hebben we enkele van hun modellen aan onze catalogus toegevoegd, omdat we geloven dat ze perfect passen in onze kweekkasten.

Uitgerust met een lens die het licht onder een hoek van 90 graden verspreidt en perfect over het kweekoppervlak verdeelt, is de EVO 5-150 ideaal voor gebruik in lage ruimtes zoals een kweekkast. De uitstekende lichtverdeling op geringe hoogte maakt het mogelijk om de lamp dicht bij het gewas te hangen.

Het volledige spectrum van de EVO 5-150 vormt de ideale bron voor een effectieve photosynthese en bevordert bovendien een gezonde hormoonhuishouding bij de planten. Met als resultaat: gezondere planten en een verhoogde opbrengst.

Deze Sanlight kweeklamp is een investering voor het leven. Het paneel met de gemonteerde ledchips kan eenvoudig worden vervangen na enkele jaren gebruik, waardoor je kunt profiteren van een nieuw board dat volledig up-to-date is met de nieuwste technologieën.

De nieuwe generatie Sanlight lampen is uitgerust met led chips die een nog hoger rendement hebben dan de vorige generatie, namelijk >3µmol/J. Als extra "feature" hebben alle EVO serie lampen een aansluiting voor een dimmer. Met deze betaalbare dimmer kun je de hoeveelheid licht aanpassen aan de behoeften van je planten, vooral handig tijdens de opstartfase wanneer de planten minder behoefte hebben aan licht. Bovendien kun je met de dimmer de zonsopgang simuleren, waarbij de lamp bij inschakeling geleidelijk opstart naar vol vermogen.

Laatst bekeken items