opc_loader

Menu

                                                  

Telos Growcast controller

Compatibel met de meeste high-end LED's op de markt

149,95 145,00
U bespaart: 3%
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
2022-TEL-GC

Telos Growcast-controller

Stap in de toekomst van de tuinbouw met de geavanceerde Telos Growcast Controller. Zeg vaarwel tegen het gedoe van Wi-Fi-connectiviteit, hoofdcontrollers en timers - dit innovatieve systeem is hier om de manier waarop u uw planten kweekt te transformeren.

Aangedreven door Telos Mesh, deze revolutionaire draadloze besturingstechnologie, biedt de Telos Growcast Controller een naadloze en gedecentraliseerde benadering voor het beheer van uw kweekomgeving. Sluit gewoon uw apparaat aan, tik op "toevoegen" in de intuïtieve Telos-app en zie hoe een netwerk van ongekende connectiviteit zich voor uw ogen ontvouwt.

Voorbij zijn de dagen dat u afhankelijk was van een centrale router of controller. Met de Telos Mesh vergroot elk nieuw Growcast-apparaat dat aan het netwerk wordt toegevoegd het bereik en stuurt het op intelligente wijze berichten door naar andere apparaten. Ervaar een nieuw niveau van efficiëntie terwijl uw kweekomgeving moeiteloos communiceert, wat resulteert in optimale omstandigheden voor uw planten.

Maar dat is nog niet alles - de Telos Growcast Controller brengt datagestuurde precisie naar uw kweektraject. Deze state-of-the-art Precise PPFD-regeling stelt u in staat om uw verlichtingsniveaus nauwkeurig af te stemmen met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Net zoals het volgen van voedingsschema's, kunt u nu een verlichtingsschema implementeren dat is afgestemd op de behoeften van uw planten. Door uw verlichtingsniveaus onder het verzadigingspunt te houden, zult u getuige zijn van versnelde groei en energiebesparingen als nooit tevoren.

Ontgrendel het potentieel van uw kweeklampen en cultiveer met vertrouwen met behulp van de Telos Growcast Controller. Nieuw tijdperk van gedecentraliseerde draadloze bediening, maximaliseer groei en minimaliseer energieverspilling - allemaal binnen handbereik. Upgrade uw kweek vandaag nog met de Telos Growcast Controller en ervaar de toekomst van tuinbouwinnovatie.

Laatst bekeken items
149,95 145,00