opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight EVO 4-80 1.5

265 Watt, 110-240/277V, 50/60Hz
Uitstralingshoek: 90°
PPF: 725 µmol/s
Efficiency: >3 µmol/J
Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin
IP 65
Geschikt voor: groei en bloei
Koeling: passief gekoeld
Inc: aansluitsnoer
Garantie: 3 jaar

449,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
9120069231922

Sanlight EVO 4-80 1.5

In het Duitstalige Europa is het Oostenrijkse Sanlight al geruime tijd synoniem voor kwaliteit. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige led kweeklampen, die ondanks hun prijs als hotcakes over de toonbank gaan. Sanlight beschikt over een eigen geavanceerd licht- en elektronicalaboratorium. Gecombineerd met de uitgebreide tuinbouwervaring van het bedrijf heeft dit geleid tot een reeks opmerkelijk goed presterende led kweeklampen.

Om onze klanten kennis te laten maken met Sanlight, hebben we enkele modellen aan onze catalogus toegevoegd die perfect passen in onze kweekkasten. De EVO 4-80 is daar een uitstekend voorbeeld van.

Een geïntegreerde lens zorgt ervoor dat het licht onder een hoek van 90 graden wordt uitgestraald en perfect over het kweekoppervlak wordt verdeeld. Dankzij de uitstekende lichtverdeling op geringe hoogte kan de lamp dicht boven het gewas worden geplaatst, waardoor deze ideaal is voor gebruik in lage ruimtes zoals een kweekkast.

Het volledige spectrum van de EVO 4-80 is de ideale bron voor een optimale photosynthese en bevordert een gezonde hormoonhuishouding van de plant. Kortom: gezondere planten en een verhoogde opbrengst.

Deze Sanlight kweeklamp is ontworpen voor een levensduur. Het paneel waarop de ledchips zijn gemonteerd, kan eenvoudig worden verwijderd. Na enkele jaren gebruik, wanneer de lichtopbrengst afneemt, kan dit worden vervangen door een nieuw board dat volledig up-to-date is met de dan geldende technologie.

De nieuwe generatie Sanlight lampen is uitgerust met led chips die een nog hoger rendement hebben dan de vorige generatie, namelijk maar liefst >3µmol/J. Als extra functie hebben alle lampen in de EVO-serie een aansluiting voor een dimmer. Met deze betaalbare dimmer kan de hoeveelheid licht worden afgestemd op de behoeften van je planten, vooral handig tijdens de opstartfase wanneer de planten minder behoefte hebben aan licht. Bovendien kun je met de dimmer de zonsopgang simuleren, waardoor de lamp bij inschakeling geleidelijk opstart naar vol vermogen.

Laatst bekeken items