opc_loader

Menu

                                                  

Caluma Set - 2 Plants (80 x 80 cm, 150 W)

Caluma thermo-hygrometer 

Caluma Clipventilator, 15 cm, 15 W

Caluma tent 0,8 x 0,8 x 1,8 m

CombiConnect, 10 m, ø 103 mm

Caluma LED Vermogen 150W, 2,7 μmol/J

Caluma Actief koolstoffilter, ø 100 mm, 280 m3/u

Caluma buisfan, ø 100 mm, 220 m3/u

2x Pot 11 l

Verbindingsmof, ø 100 - 110 mm

Slangklem ø 60-135 mm

419,00
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Ontdek de uitmuntende Caluma Complete Kweektent Sets, waar superieure kwaliteit hand in hand gaat met betaalbaarheid om de ideale omgeving voor thuisplantenteelt te realiseren. Met de nadruk op gebruiksgemak en een vlotte toegang tot de wereld van thuiskweken, zijn deze sets specifiek ontworpen en benoemd op basis van het aantal planten dat ze kunnen huisvesten, om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

De Caluma Complete Kweektent Sets zijn verkrijgbaar in diverse formaten, variërend van compacte opties tot ruimere configuraties. Ongeacht de omvang van uw thuiskweekproject, hebben we voor elke tentmaat twee varianten samengesteld. Deze sets zijn met grote zorg ontworpen, met zorgvuldig geselecteerde materialen en geavanceerde technologieën om optimale groeiomstandigheden te waarborgen.

Een onderscheidend kenmerk van onze complete sets is de keuze tussen twee Caluma Force LED-opties. Beide varianten bieden efficiënte verlichting, maar de krachtige Caluma Force LED tilt uw thuiskweek naar een hoger niveau met een intensere lichtoutput, wat resulteert in gezondere en productievere planten. Of u nu een beginnende kweker bent of een doorgewinterde liefhebber, onze sets passen zich aan uw behoeften aan.

Het installatieproces van de Caluma Complete Kweektent Sets is eenvoudig en intuïtief, waardoor zelfs beginners snel aan de slag kunnen. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en efficiëntie, terwijl het ontwerp zorgt voor optimale luchtstroom en temperatuurregeling binnen de tent.

Betreed met vertrouwen de wereld van thuiskweken dankzij de Caluma Complete Kweektent Sets. Verken de mogelijkheden van uw groene toekomst met onze sets die garant staan voor hoogwaardige prestaties tegen een betaalbare prijs. Optimaliseer uw binnenkweekervaring met Caluma en laat uw planten gedijen in de perfecte omgeving die u voor hen hebt gecreëerd

Laatst bekeken items