opc_loader

Menu

                                                  

Caluma Set - 1 Plant (60 x 60 cm, 75 W)

Caluma thermo-hygrometer 
Caluma Clipventilator, 15 cm, 15 W
Caluma Tent 0,6 x 0,6 x 1,6 m
Caluma-LED Vermogen 75 W, 2,7 μmol/J
Caluma Actief koolstoffilter, ø 100 mm, 120 m3/u
Caluma mini fan ø 100 mm, 100 m3/u
Pot 11 l
Flens, ø 100 - 110 mm

299,00
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Ontdek de Caluma Complete Kweektent Sets, waar hoogwaardige kwaliteit samengaat met betaalbaarheid om de ideale omgeving voor thuisplantenteelt te creëren. Met een focus op gebruiksgemak en een soepele entree in de wereld van thuiskweken, hebben we deze sets ontworpen en benoemd op basis van het aantal planten dat ze kunnen herbergen, om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

De Caluma Complete Kweektent Sets zijn beschikbaar in verschillende formaten, variërend van compacte opties tot ruimere configuraties. Ongeacht de grootte van uw thuiskweekproject, hebben we voor elke tentmaat twee varianten samengesteld. Deze sets zijn ontworpen met zorgvuldig geselecteerde materialen en technologieën om optimale groeiomstandigheden te waarborgen.

Een onderscheidend kenmerk van onze complete sets is de keuze tussen twee Caluma Force LED-opties. Beide varianten bieden efficiënte verlichting, maar de krachtige Caluma Force LED tilt uw thuiskweek naar een hoger niveau met een intensere lichtoutput, wat resulteert in gezondere en productievere planten. Of u nu een beginnende kweker bent of een doorgewinterde liefhebber, onze sets passen zich aan uw behoeften aan.

Het installatieproces van de Caluma Complete Kweektent Sets is eenvoudig en intuïtief, waardoor zelfs beginners snel aan de slag kunnen. De kwalitatieve materialen zorgen voor duurzaamheid en efficiëntie, terwijl het ontwerp zorgt voor een optimale luchtstroom en temperatuurregeling binnen de tent.

Betreed de wereld van thuiskweken met vertrouwen dankzij de Caluma Complete Kweektent Sets. Verken de mogelijkheden van uw groene toekomst met onze sets die garant staan voor hoogwaardige prestaties tegen een betaalbare prijs. Optimaliseer uw binnenkweekervaring met Caluma en laat uw planten gedijen in de perfecte omgeving die u voor hen hebt gecreëerd.

Laatst bekeken items