opc_loader
Merken

Bonanza G-kit Wit (0.35 M2)

Artikelnr: GT-KK1120.1135S
  • Lege kweekkast
  • 176x61x61

Let op! Dit product kent een levertijd van 3 á 4 werkdagen!

435,00

⩓” Voordelige kweekkasten

⩓” Gratis verzending via GLS & DHL
⩓” Snel in huis (2-4 werkdagen)  
⩓” Veilig (achteraf) betalen   
⩓” 1 jaar (omruil) garantie

Beschrijving

Ideale kweekkast voor al uw gewassen: 

De mini Bonanza kast is een ideale kweekkast om een kleine hobbykweek te beginnen. Deze mini kweekkast is hier in het bruin te bestellen maar is ook met een zwarte look verkrijgbaar. Deze kast is geschikt voor een 250W HPS lamp. Ook deze kast kunt u naar eigen wens inrichten door er een lamp, reflector, ballast, ventilatie etc. bij te kiezen. Een normale uitstaling waardoor niemand merkt dat het een kweekkast is. Deze kweekkast kunt u snel en eenvoudig opbouwen met de onderstaande handleiding, dit duurt ongeveer een half uur. Deze Bonanza kast is gemaakt van vocht- en brandwerende MDF panelen, kunststof hoekstukjes en aluminium profielen. Het totale oppervlakte van de kweekast is 0,35 vierkante meter waardoor deze kleine kast geschikt is om 4-9 planten te kweken. Er is plaats voor vier grote 11 liter potten of 9 kleinere 6,5 liter potten.

pdf handleiding

Nederlandse installatie handleiding voor de 250W Bonanza kweekkast.

Luchtcirculatie:


Voor de luchttoevoer heeft deze lege Bonanza kast onderin één rond gat met 100 mm diameter en een luchtrooster om verse lucht binnen te laten. Voor de afzuiging heeft deze kast één rond gat met een 125 mm diameter en luchtrooster om uw afzuiging aan te sluiten. Daarnaast zijn de nodige bevestigingspunten om uw filter, ventilator en verlichting aan te sluiten vooraf aangesloten voor u.

Afmetingen & gewicht:


Hoogte:                    176 centimeter
Breedte: 61 centimeter
Diepte: 61 centimeter
Totaal gewicht: 41 KG

Bekijk ook eens deze video van de complete 600W Bonanza kast:


Beoordelingen (2)
Bonanza G-kit Wit (0.35 M2)

Opbouw ging me goed af al moet je soms even goed kijken welke onderdelen je in je handen hebt. De buizen lijken wel op elkaar. voor de inlaat heb ik een ander opzetstukje gebruikte omdat deze alleen lucht doorlaat, als je wat meer licht hebt moet je wel een ventilator voor de inblaas hebben vind ik. Kan mensen wel aan raden om een lege kast te kopen en dan zorgvuldig de andere spullen er bij te kiezen. Met een complete set heb je vaak toch al gauw weer andere spullen nodig.

Groeten Damsko Grower

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

Erg blij met de gekochte Bonanza kast. Al twee keer geoogst tot nu toe en dat viel niet tegen. Kan wel aanbevelen om de extensie set er bij te kopen voor als je planten te groot worden, heb je net even wat meer ruimte.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items