opc_loader

Menu

                                                  

Mars Hydro Kweektent TS 600 LED

Lamp: Mars Hydro TS 600 LED 85W

Luchtfilter: 10cm koolstoffilter

Ventilator: 10cm buisventilator

Oppervlakte: 0,36m2

Inclusief: klemmen, tijdschakelaar, luchtslang, net en ophangsysteem

370,00

Dit product is momenteel niet leverbaar

  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Het gebruik van volledige kweektent bundels heeft talloze voordelen ten opzichte van kweekkasten. Een complete set omvat een tent, verlichtingssysteem, ventilatoren, koolstoffilters en andere benodigde accessoires voor een succesvolle kweekomgeving. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van complete kweektent bundels:

Flexibiliteit: Kweektenten bieden meer flexibiliteit qua ruimte en opstelling. Ze zijn beschikbaar in diverse maten, waardoor je de kweekruimte kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte en het aantal planten dat je wilt kweken. De tent kan eenvoudig worden verplaatst of aangepast naar behoefte.

Lichtreflectie: De meeste kweektenten zijn uitgerust met hoogwaardige reflecterende materialen aan de binnenkant, zoals mylar. Dit zorgt voor maximale lichtreflectie en een gelijkmatige verdeling over de planten. Het verhoogt de lichtopbrengst en bevordert gezonde groei en ontwikkeling van de planten.

Eenvoudige installatie: Complete kweektent bundels worden geleverd met alle benodigde onderdelen en duidelijke instructies, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn. Er is geen uitgebreide technische kennis vereist. Binnen korte tijd kun je een geoptimaliseerde kweekruimte opzetten.

Al met al bieden complete kweektent bundels een praktische en efficiënte oplossing voor het kweken van planten. Ze bieden flexibiliteit, verbeterde controle en een geoptimaliseerde kweekomgeving, wat resulteert in gezonde planten en een maximale opbrengst.

Mars Hydro kweektent

Verbijsterende PPFD-waarde - TS kan uw planten voorzien van een indrukwekkende PPFD-waarde, tot wel 2.3μmol/w. Tegelijkertijd is de gemiddelde prijs per eenheidsdichtheid zeer voordelig. Dimbare en Multi-Connectie functie - Een nieuw verbeterde dimmerbox is toegevoegd, inclusief dimknop en aan/uit-schakelaars, wat het eenvoudiger maakt om de helderheid aan te passen van 10% tot 100%. Met slechts één lamp kunnen tot wel 20 lampen worden verbonden en gelijktijdig worden bediend. Schitterende structuur met reflecterende aluminium behuizing - Het Mars TS-licht maakt gebruik van hoogwaardig reflecterend materiaal, waardoor uw planten meer energie ontvangen zonder risico op verbranding en voor optimale groeiruimte. Prachtige luminescentie - De luminescentie van de TS is vergelijkbaar met die van HID-lampen, wat perfect voldoet aan de behoeften van kwekers die eerder HID-verlichting hebben gebruikt. Tegelijkertijd biedt de TS een hoge lumineuze efficiëntie. Het is de ideale vervanging voor een HPS/HID 250W, terwijl het slechts 150 watt aan werkelijk vermogen verbruikt.

Materiaal

Interieur materiaal: 100% zeer reflecterende mylar - zwaar belastbaar, lichtdicht

Exterieur materiaal: 1680D oxford doek - zwaar belastbaar, lichtdicht

Behuizing materiaal: stevig & duurzaam metaal

Totale capaciteit: 40 KG

Tent

Ventilatie openingen: 1 × 7.5 cm, 2 × 15 cm, 1 × 20 cm

Raam: 2× 18 cm × 30 cm

Geluidsniveau: 0 dB

Verlichting

Verlichting: Mars Hydro TS 1000 LED

Stroomverbruik: 85W

Maximale dekking: 70cm x 70cm

Snoerlengte: 1,8m

Stroom

Ingangsspanning: 120V-277V (AC)

Lumen: 11465 lumen ±5% / AC240V

Stroomverbruik: 1.37A/110v, 0.79A/220v

PAR-waarde: 360 umol

Maximale opbrengst: 1.8 g/watt

Verzending

Gewicht: 4 KG

Verzenden wel naar:

Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Roemenië, Polen, Portugal, Rusland, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden

Verzenden niet naar:

Noorwegen, Zwitserland, Andorra, IJsland, Liechtenstein, Macedonië, Oekraïne, Vaticaanstad, San Marino, Cyprus, zoals Palma, Corsica.

Laatst bekeken items