opc_loader

Menu

                                                  

GHP Droogtent 60 x 60

Inhoud: 
1 x GHP 60 x 60 x 160 cm Tent
1 x Mini fan 125mm 180m3 + Prima klima 2600 mini filter
3 x Drying net 46,5 cm modular 
1  x Combiconnect 1 meter 
4 x Tyraps 

149,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Een droogtent van GHP is een geweldige oplossing voor het drogen van je planten na de oogst. Deze tenten zijn speciaal ontworpen om een ideale omgeving te creëren voor het droogproces, waardoor je de kwaliteit en potentie van je gewas behoudt. Ze bieden controle over factoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en luchtcirculatie, wat essentieel is voor een succesvolle droging.

Met een droogtent kun je de droogomstandigheden nauwlettend in de gaten houden, waardoor je een gelijkmatige droging van je planten kunt bereiken. Dit resulteert in een betere smaak, aroma en potentie van je eindproduct. Bovendien helpt het gebruik van een droogtent ook om geuren te beperken, wat vooral handig is als discretie belangrijk voor je is.

Het is belangrijk om de juiste maat droogtent te kiezen, afhankelijk van de hoeveelheid planten die je wilt drogen. Zorg er ook voor dat je investeert in kwalitatieve accessoires zoals ventilatoren en droogrekken om het droogproces verder te optimaliseren. Met een goede droogtent kun je dus echt het maximale uit je oogst halen.

Laatst bekeken items