opc_loader

Menu

                                                  

Kweektent compleet 60x60 + SANlight 60 1.5 200 Watt

Merk: Garden high Pro 60 x 60 x 160 cm
Led: Sanlight EVO 3-60 200 Watt incl dimmer en light hanger
Buisventilator: G-tools 185m3/uur
Koolstoffilter: Prima Klima 2600 mini
Hygrometer: GHP
Tijdschakelaar: Legrand
Potten: 4 x Root Pouch

634,00
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Met de Sanlight EVO 200 watt LED met dimmer tent set heb je alles wat je nodig hebt om je eigen kweekruimte te creëren. Deze set bevat hoogwaardige LED-verlichting en een dimmer, waardoor je de lichtintensiteit kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je planten. Dit maakt het mogelijk om de ideale groeiomstandigheden te bieden voor verschillende soorten planten, zoals tomaten.

Wat deze set bijzonder maakt, is dat hij compleet wordt geleverd met alle benodigde componenten. Hierdoor kun je direct aan de slag met het opzetten van je kweekruimte. De installatie is eenvoudig: je hoeft alleen de onderdelen in elkaar te zetten en je bent klaar om te beginnen met kweken.

Daarnaast biedt de Sanlight EVO 200 watt LED met dimmer tent set een breed scala aan opties, waardoor je de kweekomgeving perfect kunt afstemmen op jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu een beginner bent of een ervaren kweker, deze set helpt je om een optimale kweekruimte te creëren en je favoriete planten te laten gedijen