opc_loader

Menu

                                                  

Mars Hydro Kweektent TS 1000 LED

Lamp: Mars Hydro TS 1000 LED 150W

Luchtfilter: 10cm koolstoffilter

Ventilator: 10cm buisventilator

Oppervlakte: 0,49m2

Inclusief: klemmen, tijdschakelaar, luchtslang, net en ophangsysteem

399,00

Dit product is momenteel niet leverbaar

  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Het gebruik van complete sets kweektenten biedt diverse voordelen ten opzichte van kweekkasten. Een complete set kweektent bestaat uit een tent, verlichtingssysteem, ventilatoren, koolstoffilters en andere accessoires die nodig zijn voor een succesvolle kweekomgeving. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van complete sets kweektenten:

Flexibiliteit: Kweektenten bieden meer flexibiliteit in termen van ruimte en indeling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je de mogelijkheid hebt om je kweekruimte aan te passen aan de beschikbare ruimte en het aantal planten dat je wilt kweken. Je kunt de tent gemakkelijk verplaatsen of aanpassen aan je behoeften.

Lichtreflectie: De meeste kweektenten zijn voorzien van hoogwaardige reflecterende materialen aan de binnenkant, zoals mylar. Dit zorgt voor een maximale reflectie van het licht en een gelijkmatige verdeling over de planten. Het verhoogt de lichtopbrengst en bevordert een gezonde groei en ontwikkeling van de planten.

Eenvoudige installatie: Complete sets kweektenten worden geleverd met alle benodigde onderdelen en duidelijke instructies, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn. Je hebt geen uitgebreide technische kennis nodig. Binnen korte tijd kun je een geoptimaliseerde kweekruimte opzetten.

Al met al bieden complete sets kweektenten een praktische en efficiënte oplossing voor het kweken van planten. Ze bieden flexibiliteit, verbeterde controle en een geoptimaliseerde kweekomgeving, wat resulteert in gezonde planten en een maximale opbrengst.

Mars Hydro kweektent

Verbluffende PPFD-waarde - TS kan uw planten voorzien van een hoge PPFD-waarde, tot 2.3μmol/w. Terwijl de gemiddelde prijs per eenheidsdichtheid erg goedkoop is. Dimbare en Multi-Verbindingsfunctie - Nieuw opgewaardeerde dimmerbox toegevoegd, dimknop en aan/uit-schakelaars, handiger om de helderheid aan te passen van 10% tot 100%. Tot 20 lampen kunnen worden verbonden en samen worden bediend met slechts één lamp. Prachtige structuur met reflecterende aluminium kap - Mars TS-licht maakt gebruik van hoog reflecterend materiaal, waardoor uw planten meer energie ontvangen en zonder verbranding voor maximale hoogte. Prachtige luminescentie - De luminescentie van TS is vergelijkbaar met HID-lampen, perfect om te voldoen aan de behoeften van telers met HID-verlichting. Tegelijkertijd heeft TS een hoge lumineuze efficiëntie. De beste vervanging voor HPS/HID 250W, terwijl het slechts 150 watt aan werkelijk vermogen verbruikt.

Materiaal

Interieur materiaal: 100% zeer reflecterende mylar - zwaar belastbaar, lichtdicht

Exterieur materiaal: 1680D oxford doek - zwaar belastbaar, lichtdicht

Behuizing materiaal: stevig & duurzaam metaal

Totale capaciteit: 70 KG

Tent

Ventilatie openingen: 2 × 7.5 cm, 2 × 15 cm, 1 × 20 cm

Raam: 3× 18 cm × 30 cm

Geluidsniveau: 0 dB

Verlichting

Verlichting: Mars Hydro TS 1000 LED

Stroomverbruik: 150W ±10%

Maximale dekking: 90cm x 90cm

Snoerlengte: 1,8m

Stroom

Ingangsspanning: 120V-277V (AC)

Lumen: 22216 lumen ±5% / AC120V

Stroomverbruik: 1.10A/110v, 0.59A/220v

PAR-waarde: 552 umol

PPE: 2.3 umol/J

Maximale opbrengst: 2.0 g/watt

Verzending

Gewicht: 6.7 KG

Verzenden wel naar:

Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Roemenië, Polen, Portugal, Rusland, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden

Verzenden niet naar:

Noorwegen, Zwitserland, Andorra, IJsland, Liechtenstein, Macedonië, Oekraïne, Vaticaanstad, San Marino, Cyprus, zoals Palma, Corsica.

Laatst bekeken items