opc_loader

Menu

                                                  

Caluma Set - 1 Plant Plus (60 x 60 cm, 150 W)

Caluma thermo-hygrometer 
Caluma Clipventilator, 15 cm, 15 W
Caluma Tent 0,6 x 0,6 x 1,6 m
Caluma-LED Vermogen 150 W, 2,7 μmol/J
Caluma Actief koolstoffilter, ø 100 mm, 120 m3/u
Caluma mini fan ø 100 mm, 100 m3/u
Pot 11 l
Flens, ø 100 - 110 mm

399,00
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Ontdek de uitmuntende Caluma Complete Kweektent Sets, waar topkwaliteit hand in hand gaat met betaalbaarheid om de ultieme omgeving te creëren voor het kweken van planten in huis. Met een sterke focus op gebruiksgemak en een naadloze introductie in de wereld van thuiskweken, zijn deze sets zorgvuldig samengesteld en vernoemd op basis van het aantal planten dat ze kunnen huisvesten, om aan diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

De Caluma Complete Kweektent Sets zijn verkrijgbaar in diverse formaten, variërend van compacte opties tot ruimere configuraties. Ongeacht de omvang van uw thuiskweekproject, bieden we voor elke tentmaat twee varianten aan. Deze sets zijn ontworpen met nauwkeurig geselecteerde materialen en geavanceerde technologieën om optimale groeiomstandigheden te verzekeren.

Een opvallend kenmerk van onze complete sets is de keuze tussen twee Caluma Force LED-opties. Beide varianten leveren efficiënte verlichting, maar de krachtige Caluma Force LED tilt uw thuiskweek naar een hoger niveau met een intensere lichtoutput, wat resulteert in gezondere en productievere planten. Of u nu een beginnende kweker bent of een doorgewinterde liefhebber, onze sets passen zich aan uw behoeften aan.

Het installatieproces van de Caluma Complete Kweektent Sets is eenvoudig en intuïtief, waardoor zelfs beginners snel aan de slag kunnen. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en efficiëntie, terwijl het ontwerp zorgt voor optimale luchtstroom en temperatuurregeling binnen de tent.

Stap met vertrouwen in de wereld van thuiskweken dankzij de Caluma Complete Kweektent Sets. Verken de mogelijkheden van uw groene toekomst met onze sets die garant staan voor hoogwaardige prestaties tegen een betaalbare prijs. Optimaliseer uw binnenkweekervaring met Caluma en laat uw planten gedijen in de perfecte omgeving die u voor hen hebt gecreëerd.