opc_loader

Menu

                                                  

Sanlight magnetische dimmer EVO

Trappen: 40, 60,80 en 100%
Geschikt voor: alle Sanlight EVO serie lampen
Max aantal te sturen lampen: 1
Inc.: Sunrise simulatie instelling

25,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
9120069230840

Sanlight Magnetische Dimmer

Optimaliseer de prestaties van je Sanlight EVO serie kweeklampen met de Sanlight Magnetische Dimmer. Speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie EVO serie, kan deze dimmer direct worden aangesloten op het daarvoor bestemde contact op de lampen.

Met de bijgeleverde sleutel kun je eenvoudig het vermogen van de lampen aanpassen naar 40%, 60%, 80% of 100% van het totale vermogen. Het actuele ingestelde vermogen wordt aangegeven met een groen ledlampje op de achterkant van de dimmer. Bij drie groene ledlampjes staat de lamp op 100% vermogen, bij twee lampjes op 80%, bij één lampje op 60%, en als er geen groen ledlampje brandt, staat de dimmer op 40%.

Als extra functie biedt de dimmer een sunrise-simulatiefunctie. Wanneer de tijdklok de lamp inschakelt, bouwt de lamp in 5 minuten geleidelijk op naar het ingestelde vermogen (40%, 60%, 80% of 100%). Een oranje ledlampje op de dimmer geeft aan wanneer deze functie is ingeschakeld.

De Sanlight dimmer geeft je de controle over de lichtintensiteit, waardoor je de hoeveelheid licht kunt doseren. In de vroege groeifasen hebben jonge en kleine planten minder behoefte aan intens licht, en te veel licht kan zelfs stress veroorzaken. Naarmate de planten groter worden, kun je de lichtintensiteit verhogen. Dit is niet alleen gunstig voor de gezondheid van je planten, maar het bespaart ook energie.

Bovendien biedt de dimmer de mogelijkheid om de hoogte van de planten te sturen. Als de planten te klein blijven, kun je tijdelijk minder licht geven om ze te laten strekken. Als ze dreigen te groot te worden, kun je meer licht geven om de groei te beheersen. De Sanlight Magnetische Dimmer is een veelzijdige tool voor het nauwkeurig beheren van het kweeklicht en het bevorderen van een gezonde groei.

Laatst bekeken items