opc_loader

Menu

                                                  

SANlight 60 1.5 complete set

Inhoud:

:1x EVO 3-60 200 Watt
:1x Netsnoer
:1x SANlight hangers (2 st.) Draagvermogen 34 kg per stuk
:1x SANlight M-Dimmer

Totaalgewicht set: 6,25 kg

440,00 399,00
U bespaart: 9%
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
9120069232165

Hoewel je SANlight leds zonder kabel en dimmer kunt kopen, is het logischer om ze compleet en gebruiksklaar te kopen. De SANlight 60 complete set heeft alle items die nodig zijn om je kweekruimte in te richten wat betreft verlichting. Lichthangers, kabel en dimmer en natuurlijk een van de beste leds op de markt.

Belang van Dimmer
Dimmende LED's bieden de volgende voordelen: Energie besparen, omdat er minder energie wordt gebruikt voor een lager vermogen. Verlengde levensduur; de elektronische componenten lopen koeler. Dit verlengt niet alleen de levensduur van LED's, maar verlengt ook de levensduur van de fosforcoating die wordt gebruikt om wit licht te produceren. Een andere belangrijke factor is dat jonge planten niet dezelfde hoge intensiteit verlichting nodig hebben als volwassen planten. Dus wanneer je net je zaden of stekken hebt geplant kun je de led dimmen zodat de planten met voldoende licht kunnen groeien en zodra ze beginnen te rijpen kun je het licht verhogen.

Beste opstelling voor deze LED
De SANlight 60 complete set is zeer geschikt voor gebruik in de Bonanza 0.35m2 kweekkast en uiteraard ook te gebruiken in een kweektent 60 x 60 cm. SANlight heeft zich de afgelopen jaren gevestigd als marktleider op het gebied van LED's

Laatst bekeken items