opc_loader

Menu

                                                  

G-Bars 170W met dimmer

Artikelnr: GT-KK1170.1150

Vermogen: 170 Watt, 110-270V, 2A max 50/60z

Uitstralingshoek: 120 graden

PPF: 416 µmol/J

Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin

IP 65

Effectiviteit: 2,6 µmol/J

Geschikt voor: groeifase en bloeifase

Koeling: passief gekoeld

Inclusief: Dimmer

378,00
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Ontketen de Kracht van je Kweek met G-Bars LED Kweeklampen

Als je serieus bent over binnenkweken en op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte verlichtingsoplossing, dan zijn de G-Bars LED kweeklampen een absolute must-have. Met hun geavanceerde technologie en innovatieve ontwerp bieden ze talloze voordelen voor zowel beginnende als ervaren kwekers.

Een van de grootste voordelen van G-Bars LED kweeklampen is hun uitstekende lichtspectrum. Dankzij de zorgvuldig samengestelde mix van verschillende golflengtes kunnen ze het volledige groeispectrum van je planten leveren. Dit betekent dat ze zowel het blauwe licht voor vegetatieve groei als het rode licht voor bloei en vruchtvorming kunnen bieden. Het resultaat is een gezonde en krachtige groei, hogere opbrengsten en kwalitatief hoogwaardige gewassen.

Daarnaast bieden G-Bars LED kweeklampen een uitstekende energie-efficiëntie. In vergelijking met traditionele verlichtingssystemen zoals HPS of fluorescentielampen verbruiken LED lampen veel minder energie. Dit betekent dat je niet alleen op je energierekening bespaart, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Bovendien hebben LED lampen een langere levensduur, waardoor je jarenlang plezier hebt van je investering.

Een ander voordeel van G-Bars LED kweeklampen is hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien zijn ze waterdicht en bestand tegen vochtige omgevingen, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in kweektenten of kweekruimtes.

Wat de installatie betreft, zijn G-Bars LED kweeklampen uiterst gebruiksvriendelijk. Ze worden geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en duidelijke instructies, zodat je ze snel en gemakkelijk kunt installeren. Bovendien zijn ze compatibel met verschillende ophangsystemen, waardoor je ze kunt aanpassen aan je specifieke kweekomgeving.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige verlichtingsoplossing voor je binnenkweek, kijk dan niet verder dan de G-Bars LED kweeklampen. Met hun geavanceerde technologie, energie-efficiëntie en duurzaamheid bieden ze alles wat je nodig hebt om succesvolle en bloeiende gewassen te kweken. Investeer vandaag nog in G-Bars en zie je kweekavontuur tot bloei komen!

Alternatieve artikelen voor G-Bars 170W met dimmer

Laatst bekeken items