opc_loader

Menu

                                                  

Bonanza Klima (1m2)

Artikelnr: GT-KK1110.1130S

Lamp: Geen

Luchtfilter: PK K2601 filter

Ventilator: GT 125 - 360m3 p/u

Oppervlakte: Ruimte voor 12x 11 liter of 15x 6.5 liter potten.

1.279,00 1.075,00
U bespaart: 16%
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Bonanza Klima (1 m2): 

Ontdek onze volledig uitgeruste kweekkast, klaar om te schitteren met de lamp die u verkiest. Deze kweekkast is voorzien van een hoogwaardige ventilator, een efficiënt filtersysteem en een solide behuizing - alles wat u nodig heeft voor een succesvolle kweekervaring. Het enige wat u hoeft te doen, is uw favoriete verlichting selecteren en installeren. Met de vrijheid om uw eigen lamp te kiezen, heeft u volledige controle over het lichtspectrum en de intensiteit die uw planten nodig hebben. Of u nu de voorkeur geeft aan LED, HPS of een andere verlichtingstechnologie, onze kweekkast biedt een ideale basis voor uw groeiproject.

Dankzij de geïntegreerde ventilator en het filtersysteem bent u verzekerd van optimale luchtcirculatie en geurbeheersing. Dit resulteert in een gezonde en frisse omgeving voor uw planten, vrij van ongewenste geuren. Met onze complete kweekkast en uw eigen lampkeuze kunt u op eenvoudige wijze een professionele kweekomgeving creëren die is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Neem de controle in eigen handen en laat uw planten gedijen met de perfecte lamp in onze complete kweekkast.

De Bonanza Klima wordt geleverd inclusief:

Ventilator:   GT 125 - 230/360m3 p/u
Filter:   Prima Klima K2601 / 340M3
Timer:         WiFi Smartbox
Materiaal:    PVC/XPS/PVC Sandwich

Afmetingen & gewicht:

H x B x D (CM): 176 x 118 x 78

Totaal gewicht: 53,95kg

De Kast

Onze kweekkast is uitgerust met een solide omhulsel dat zorgvuldig is ontworpen met duurzaamheid en functionaliteit in gedachten. De stevige behuizing is vervaardigd van hoogwaardige materialen, waaronder PVC/XPS/PVC panelen, die uw groeiende planten uitstekend beschermen.

De PVC/XPS/PVC panelen combineren de voordelen van diverse materialen om een robuuste structuur te creëren. Het PVC (polyvinylchloride) biedt uitmuntende sterkte en duurzaamheid, waardoor de behuizing bestand is tegen dagelijkse slijtage en langdurig gebruik. Het XPS (geëxtrudeerd polystyreen) zorgt voor voortreffelijke isolatie, minimaliseert temperatuurschommelingen en creëert een stabiele omgeving voor uw planten. Het tweede PVC-laagje aan de binnenzijde biedt extra bescherming en vergemakkelijkt het schoonmaken van de behuizing.

Deze panelen bieden niet alleen stevigheid en isolatie, maar zijn ook lichtgewicht en gemakkelijk te monteren. Hierdoor is de kweekkast eenvoudig verplaatsbaar en handig voor locaties met beperkte ruimte. Met ons degelijke omhulsel kunt u erop vertrouwen dat uw planten veilig en beschermd zijn gedurende het kweekproces. De PVC/XPS/PVC panelen zorgen voor een betrouwbare en stabiele omgeving, waarin uw planten optimaal kunnen groeien en bloeien.

Laatst bekeken items
1.279,00 1.075,00