opc_loader

Menu

                                                  

Bonanza Sanlight EVO 200w led (0,35m2)

Lamp: Sanlight EVO 3-60 200w

Luchtfilter: PK K2600 filter

Ventilator: GT-mini fan 185m3 p/u

Oppervlakte: Ruimte voor 4x 11 liter of 9x 6.5 liter potten.

1.350,00 1.250,00
U bespaart: 7%
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Bonanza Sanlight EVO 3-60 200w led 

Maak kennis met de complete kweekkast met Sanlight 200W LED-verlichting, de ultieme oplossing voor serieuze kwekers. Deze kweekkast combineert de geavanceerde technologie van Sanlight met het gemak en de efficiëntie van een alles-in-één systeem. Met de krachtige Sanlight 200W LED-verlichting profiteren uw planten van een optimaal lichtspectrum voor zowel groei als bloei. De LED-lampen zijn speciaal ontworpen om de natuurlijke zonnestralen na te bootsen en zorgen voor een gelijkmatige en krachtige verlichting over het gehele kweekoppervlak.

De complete kweekkast is uitgerust met een geïntegreerd luchtcirculatiesysteem dat zorgt voor een goede ventilatie en luchtkwaliteit, essentieel voor gezonde plantengroei. Daarnaast is de kweekkast voorzien van hoogwaardige materialen die zorgen voor een gecontroleerde en geïsoleerde omgeving, wat resulteert in optimale groeiomstandigheden.

Het gebruiksgemak van deze kweekkast is een grote troef. Met zijn compacte formaat past hij perfect in kleine ruimtes, zoals kelders, garages of zelfs appartementen. Het plug-and-play ontwerp maakt de installatie en bediening eenvoudig, zelfs voor beginnende kwekers. Dankzij de efficiënte LED-verlichting en het geïntegreerde systeem van de complete kweekkast met Sanlight 200W LED, kunt u een hoogwaardige en productieve kweekomgeving creëren, ongeacht uw ervaringsniveau. Bereid u voor op indrukwekkende oogsten en een succesvolle kweekervaring met deze geavanceerde en gebruiksvriendelijke kweekkast.

De voordelen van kweken met led zijn:

  • Het is goedkoop
  • Het is veilig
  • Het is productief

De complete kweekkast Sanlight EVO 3-60 190w wordt geleverd inclusief:

Kweeklamp:    Sanlight EVO 3-60s 200W led
Ventilator:   GT Mini Fan 185m3 p/u
Filter:   Prima Klima K2600 / 240M3
Timer:         WiFi timerbox
Materiaal:    PVC/XPS/PVC Sandwich
Luchttoevoer: 3x G-Tools luchtinlaten

Afmetingen & gewicht:

H x B x D (CM): 176 x 61 x 61

Totaal gewicht: 27,25kg

Kweken met LED

LED-verlichting levert een overvloed aan voordelen en gemak voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde kwekers. Een cruciaal pluspunt is de energiezuinigheid. LED-lampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventionele lampen, waardoor er kosten worden bespaard en de impact op het milieu wordt verkleind. Daarbij genereren LED-lampen minder warmte, waardoor er minder behoefte is aan koeling. Een ander voordeel is de langere levensduur van LED-lampen, wat leidt tot minder onderhoudskosten en minder onderbrekingen in het kweekproces. LED-verlichting staat ook bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, compactheid en eenvoudige installatie, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote kweekruimtes.

Door het aanpassen van het lichtspectrum kunnen diverse plantensoorten optimaal gedijen tijdens hun groei- en bloeifasen. Bovendien minimaliseren LED-lampen het risico op plantverbranding, waardoor ze dichter bij de planten kunnen worden geplaatst voor een verbeterde lichtpenetratie. Al met al biedt kweken met LED-verlichting energie-efficiëntie, kostenbesparing, langere levensduur en aanpasbaarheid, waardoor het de ideale keuze is voor zowel hobbykwekers als professionele telers die streven naar optimale kweekresultaten.

Sanlight

Sanlight, het ultieme merk voor kweeklampen, laat de concurrentie verbleken met zijn unieke en innovatieve benadering. Deze pioniers in de industrie hebben de normen verlegd en een revolutie teweeggebracht in de wereld van binnenkweek. Met hun geavanceerde technologie en vooruitstrevende ontwerpen hebben Sanlight kweeklampen een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd. Ze bieden een perfect samenspel van betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid, waardoor ze een klasse apart zijn.

Wat Sanlight echt onderscheidt, is hun streven naar perfectie. Elk detail, van de zorgvuldig gekozen materialen tot de nauwkeurige lichtspectrumafstemming, is met de grootste zorgvuldigheid vormgegeven. Het resultaat? Een indrukwekkende lichtpenetratie en uniforme verdeling van het licht, waardoor elke plant in de kweekruimte gedijt en bloeit als nooit tevoren. Daarnaast zijn Sanlight kweeklampen gericht op energie-efficiëntie, waardoor ze niet alleen je opbrengsten maximaliseren, maar ook je ecologische voetafdruk minimaliseren. Met een duurzaam en kosteneffectief ontwerp, zijn ze een slimme keuze voor zowel de ervaren kweker als de beginner.

Laat je verwachtingen overtreffen en betreed de wereld van geavanceerde binnenkweek met Sanlight. Ervaar de perfectie van hun kweeklampen en bereik ongekende successen in je kweekomgeving. Sanlight, waar innovatie en excellentie samenkomen.

Laatst bekeken items