opc_loader

Menu

Bonanza G-Bars 2x 170W led (1m2)

Artikelnr: GT-KK1110.1157

Lamp: 2x G-bars 170w led 

Luchtfilter: PK K2601 filter

Ventilator: GT 125 - 360m3 p/u

Oppervlakte: Ruimte voor 12x 11 liter of 15x 6.5 liter potten.

2.119,00 1.933,00
U bespaart: 9%
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Bonanza G-Bars 2x 170w watt: 

De G-Bars 170 is een complete kweekkast met een oppervlakte van 1 m², ontworpen om uw indoor kweekervaring te optimaliseren. Deze kweekkast is ideaal voor zowel beginners als ervaren kwekers die op zoek zijn naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing. Met zijn krachtige G-Bars 170 LED-verlichtingssysteem biedt deze kweekkast een hoogwaardige en energiezuinige verlichting voor uw planten. De LED-lampen zijn ontworpen om het volledige lichtspectrum te leveren dat nodig is voor optimale groei en bloei. Bovendien kunnen de G-Bars 170 LED's worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende plantensoorten, waardoor u volledige controle heeft over het groeiproces.

De G-Bars 170 kweekkast is uitgerust met een geïntegreerd luchtcirculatiesysteem dat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit en voorkomt dat schimmel- en ziekteproblemen zich voordoen. Het waterbestendige ontwerp maakt het ook gemakkelijk om een schone en gecontroleerde omgeving te behouden. Met zijn compacte formaat past de G-Bars 170 perfect in elke ruimte, waardoor het een ideale keuze is voor zowel thuisgebruik als professionele kweekoperaties. Bovendien maakt het gebruiksvriendelijke ontwerp van de kweekkast het gemakkelijk om de instellingen aan te passen en het kweekproces te beheren.

Kortom, de G-Bars 170 is de ultieme complete kweekkast voor kwekers die streven naar optimale resultaten. Met zijn krachtige LED-verlichtingssysteem, geavanceerde luchtcirculatie en gebruiksvriendelijk ontwerp biedt deze kweekkast alles wat u nodig heeft voor een succesvolle indoor kweekervaring op een oppervlakte van 1 m².

De voordelen van kweken met led zijn:

  • Het is goedkoop
  • Het is veilig
  • Het is productief

De complete Bonanza G-leds 2x 170W wordt geleverd inclusief:

Kweeklamp:    G-Bars 2x 170W led dimbaar
Ventilator:   GT 125 - 230/360m3 p/u
Filter:   Prima Klima K2601 / 340M3
Timer:         WiFi Smartbox
Materiaal:    PVC/XPS/PVC Sandwich


Afmetingen & gewicht:

H x B x D (CM): 176 x 118 x 78

Totaal gewicht: 64,45kg

De kast

De Bonanza 1m2 is voorzien van een stevig raamwerk bestaande uit solide aluminium profielen, duurzame kunststof hoekstukken en pvc/xps sandwichplaten. Deze betrouwbare constructie biedt een onverwoestbaar skelet voor langdurig en zorgeloos plezier bij het kweken. Onze speciaal ontwikkelde sandwichplaten tonen een voortreffelijk reflectievermogen, isoleren zowel warmte als geluid en creëren optimale groei-omstandigheden. In tegenstelling tot het compacter model Bonanza 0.35, beschikt deze kast over schuifdeuren in plaats van vleugeldeuren. Dit verleent royale toegang tot de planten zonder extra ruimte in beslag te nemen bij het openen. Hierdoor past de Bonanza kweekkast perfect in elke interieurstijl.

Laatst bekeken items