opc_loader

Menu

                                                  

Bonanza G-Bars 170W led (0,35m2)

Artikelnr: GT-KK1110.1136

Lamp: G-bars 170w led 

Luchtfilter: PK K2600 filter

Ventilator: GT-mini fan 185m3 p/u

Oppervlakte: Ruimte voor 4x 11 liter of 9x 6.5 liter potten.

1.329,00 1.222,00
U bespaart: 8%
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Bonanza G-Bars 170w watt: 

Maak kennis met de G-Bar 170W, de ultieme oplossing voor indoor kwekers. Met zijn krachtige 170 watt LED-lichtbalk en aanpasbaar lichtspectrum, zorgt deze kweekkast voor optimale groei en bloei van uw planten. Het geïntegreerde luchtcirculatiesysteem voorkomt schimmel- en ziekteproblemen, terwijl het waterbestendige ontwerp een gecontroleerde en schone omgeving behoudt. De compacte kweekkast past in elke ruimte en het intuïtieve bedieningspaneel maakt het eenvoudig om de instellingen aan te passen. Met de G-Bar 170W krijgt u een complete kweekkast met geavanceerde functies, energie-efficiënte verlichting en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Bereid u voor op een succesvolle indoor kweekervaring en haal het beste uit uw planten met deze indrukwekkende kweekkast.

De voordelen van kweken met led zijn:

  • Het is goedkoop
  • Het is veilig
  • Het is productief

De complete Bonanza G-Bars 170W wordt geleverd inclusief:

Kweeklamp:    G-Bars 170W led dimbaar
Ventilator:   GT Mini Fan 185m3 p/u
Filter:   Prima Klima K2600 / 240M3
Timer:         WiFi timerbox
Materiaal:    PVC/XPS/PVC Sandwich

Afmetingen & gewicht:

H x B x D (CM): 176 x 61 x 61

Totaal gewicht: 27,25kg

Kweken met LED

Kweken met LED-verlichting heeft een revolutie teweeggebracht in de indoor kweekwereld. LED-verlichting biedt talloze voordelen en gebruiksgemakken voor zowel beginners als ervaren kwekers. Een belangrijk voordeel is de energie-efficiëntie. LED-lampen verbruiken veel minder energie dan traditionele lampen, waardoor u kosten bespaart en uw ecologische voetafdruk verkleint. Bovendien produceren LED-lampen minder warmte, waardoor de behoefte aan koeling wordt verminderd. Een ander voordeel is de langere levensduur van LED-lampen, wat resulteert in lagere onderhoudskosten en minder onderbrekingen in uw kweekproces. LED-verlichting is ook gebruiksvriendelijk, compact en eenvoudig te installeren, geschikt voor zowel kleine als grote kweekruimtes.

Het aanpassen van het lichtspectrum maakt het mogelijk om de groei en bloei van verschillende plantensoorten te optimaliseren. Bovendien hebben LED-lampen een lager risico op plantverbranding, waardoor ze dichter bij de planten kunnen worden geplaatst voor betere lichtpenetratie. Kortom, kweken met LED-verlichting biedt energie-efficiëntie, kostenbesparingen, langere levensduur en aanpasbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor zowel hobbykwekers als professionele telers die streven naar optimale kweekresultaten.

Laatst bekeken items