opc_loader

Menu

                                                  

Bonanza Klima (0,35m2)

Artikelnr: GT-KK1110.0010S

Lamp: Geen

Luchtfilter: PK K2600 filter

Ventilator: GT-mini fan 185m3 p/u

Oppervlakte: Ruimte voor 4x 11 liter of 9x 6.5 liter potten.

909,00 845,00
U bespaart: 7%
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Bonanza Klima (0,35m2): 

Maak kennis met onze complete kweekkast, klaar om te schitteren met de lamp van uw keuze. Deze kweekkast is uitgerust met een hoogwaardige ventilator, een efficiënt filtersysteem en een stevige behuizing - alles wat u nodig heeft voor een succesvolle kweekervaring. Het enige wat u hoeft te doen, is uw favoriete lamp selecteren en installeren. Met de vrijheid om uw eigen lamp te kiezen, kunt u volledige controle hebben over het lichtspectrum en de intensiteit die uw planten nodig hebben. Of u nu de voorkeur geeft aan LED, HPS of een andere verlichtingstechnologie, onze kweekkast biedt de ideale basis voor uw groeiproject.

Dankzij de geïntegreerde ventilator en het filtersysteem kunt u rekenen op een optimale luchtcirculatie en geurbeheersing. Dit zorgt voor een gezonde en frisse omgeving voor uw planten, zonder ongewenste geuren. Met onze complete kweekkast en uw eigen lampkeuze kunt u op eenvoudige wijze een professionele kweekomgeving creëren, aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Neem de controle in eigen handen en laat uw planten gedijen met de perfecte lamp in onze complete kweekkast.

De Bonanza Klima wordt geleverd inclusief:

Ventilator:   GT Mini Fan 185m3 p/u
Filter:   Prima Klima K2600 / 240M3
Timer:         WiFi timerbox
Materiaal:    PVC/XPS/PVC Sandwich

Afmetingen & gewicht:

H x B x D (CM): 176 x 61 x 61

Totaal gewicht: 31,50kg

De Kast

Onze kweekkast is voorzien van een robuuste behuizing die zorgvuldig is ontworpen met duurzaamheid en functionaliteit in het achterhoofd. De stevige behuizing is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder PVC/XPS/PVC panelen, die een uitstekende bescherming bieden voor uw groeiende planten.

De PVC/XPS/PVC panelen combineren de voordelen van verschillende materialen om een solide structuur te creëren. Het PVC (polyvinylchloride) biedt uitstekende sterkte en duurzaamheid, waardoor de behuizing bestand is tegen dagelijkse slijtage en langdurig gebruik. Het XPS (geëxtrudeerd polystyreen) zorgt voor een uitstekende isolatie, waardoor temperatuurschommelingen worden geminimaliseerd en een stabiele omgeving voor uw planten wordt gecreëerd. Het tweede PVC-laagje aan de binnenkant zorgt voor extra bescherming en maakt het reinigen van de behuizing gemakkelijk.

Deze panelen bieden niet alleen stevigheid en isolatie, maar ze zijn ook lichtgewicht en gemakkelijk te monteren. Dit maakt de kweekkast eenvoudig verplaatsbaar en handig voor locaties met beperkte ruimte. Met onze stevige behuizing kunt u erop vertrouwen dat uw planten veilig en beschermd zijn tijdens het kweekproces. De PVC/XPS/PVC panelen zorgen voor een betrouwbare en stabiele omgeving, waarin uw planten optimaal kunnen groeien en bloeien.

Laatst bekeken items
909,00 845,00