opc_loader

Menu

                                                  

PK125 EC-TC Whisper blower 800m3/uur

Diameter flens: 125 mm
Afmeting behuizing (h x b): 309 x 315mm
Motor: EBM Pabst
Vermogen: 20-170 Watt
Behuizing: geluidsarm
Ventilator: 800 m3 per uur
Sensor: digitale externe temperatuur censor, incl. 4 meter kabel
Bijzonderheid: Incl. montage beugel, incl. kabel
Garantie: 2 jaar

349,95 299,95
U bespaart: 14%
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
8594171433054

De PK125 EC-TC Whisper blower is een geavanceerde ventilator met een verbeterde efficiëntie en meer vermogen dan de standaard PK 125 EC-TC. Het belangrijkste verschil is dat de "whisper" uitvoering stiller is dankzij een grotere behuizing en geluidsabsorberend materiaal.

De werking van de ventilator is vergelijkbaar met die van de standaard PK 125 EC-TC. Beide modellen hebben een instelbaar minimum- en maximumtoerental dat wordt geregeld door een thermostaat. Deze thermostaat kan worden gebruikt om de temperatuur in te stellen waarbij de ventilator overschakelt van het minimum- naar het maximumtoerental.

Wat de "whisper" uitvoering onderscheidt, is dat het meer vermogen levert bij hetzelfde stroomverbruik. Met een maximum luchtverplaatsing van 800 m3/uur overtreft het de standaard PK 125 EC-TC, die een maximum luchtverplaatsing van 680 m3/uur heeft.

Dit extra vermogen is te danken aan een aantal ontwerpaanpassingen, waarbij de behuizing het meest opvallend is. De behuizing, ontworpen in samenwerking met EBM Pabst Motoren, is groter en heeft sleuven in de richting van de luchtstroom. Aan de uitblaaskant van de behuizing is een conisch gevormde cilinder gemonteerd, die samen met de sleuven en de grotere omvang van de behuizing zorgt voor een hogere drukopbouw en dus meer luchtverplaatsing.

Bovendien is de conische cilinder gemaakt van geluidsabsorberend materiaal, waardoor de ventilator extreem stil is. Dit maakt de PK125 EC-TC Whisper blower geschikt voor toepassingen waarin geluidsreductie van belang is, zoals bijvoorbeeld in geluidsgevoelige omgevingen of in situaties waarin stilte belangrijk is.

Laatst bekeken items