opc_loader

Menu

                                                  

Kweekrek Kitchenfarm

Artikelnr: GT-KK1110.1158S

Volautomatisch kweekkast

Lamp: 2x VS06 40w led

Opvoerpomp: RP 1400 liter/uur

Watervat: 24 liter

Luchtpomp: RP2 airset inc bruissteen

Oppervlakte: 2x Eb & Vloed tray = 2x 027m2

1.095,00
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Breed inzetbaar: de kitchenfarm

Ervaar de veelzijdigheid van de Kitchenfarm, een compacte tuin in huis waar je dagelijks kunt genieten van verse kiemgroenten, bladgroenten, kruiden en eetbare bloemen. Gemakkelijk te gebruiken en onderhouden, slechts een uur per week. Water en elektriciteit zijn de enige vereisten.

De Kitchenfarm voorziet je niet alleen van continu verse en duurzaam geteelde groenten, maar is ook een visueel spektakel. De prachtige kleuren van de zich ontwikkelende planten maken het een ware blikvanger in restaurants en kantines. Daarnaast is het kweken in de Kitchenfarm educatief, ideaal voor praktijklessen op scholen.

De Kitchenfarm S is het kleinste model van de serie, met 2 verdiepingen van elk 0,27 m² en de mogelijkheid tot uitbreiding met een derde verdieping. Het kweken van microgreens gaat snel; binnen enkele dagen zijn ze klaar voor consumptie. Verse microgreens kunnen direct worden afgeknipt en gebruikt in sandwiches of salades. Na gebruik kunnen de kweekmatjes worden weggegooid of gecomposteerd.

Ontdek de eindeloze variatie aan microgreens die je kunt kweken in de Kitchenfarm, zoals erwten, sango, China rose, radijs, zonnebloem, broccoli, bieten, knoflook, en nog veel meer. Geniet van een constante voorraad verse en gezonde groenten, rechtstreeks uit je eigen keuken.

Scholen en horeca

Onze kitchenfarm is een perfecte toepassing in de horeca. Met onze systemen kunnen restaurants en eetgelegenheden dagelijks genieten van verse en smaakvolle bladgroenten, kruiden en eetbare bloemen. Door zelf te kweken in de keuken creëren ze een constante voorraad van hoogwaardige ingrediënten die niet alleen de gerechten verrijken, maar ook zorgen voor een unieke en verse smaakbeleving. Het visuele aspect van het kweken in de kweekkasten voegt ook nog eens een bijzondere sfeer toe aan de ruimte, waardoor gasten een unieke en boeiende culinaire ervaring beleven. Bovendien biedt het zelf kweken in de horeca een duurzame en milieuvriendelijke benadering, waarbij verspilling wordt geminimaliseerd en de voedselketen wordt verkort. Met onze kweekkasten in de horeca kunnen chefs en restauranthouders volledige controle hebben over de kwaliteit en versheid van de ingrediënten, waardoor ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en gerechten van de hoogste kwaliteit kunnen presenteren aan hun gasten.

Bladgroenten

Het telen van bladgroenten en eetbare bloemen vergt iets meer tijd, maar zodra het proces op gang is, kan er dagelijks worden geoogst. Gewoonweg de gewenste slablaadjes en kruiden afsnijden, en binnen enkele dagen zijn de planten weer volledig hersteld. Zo geniet je wekenlang van ongeëvenaarde verse sla, kruiden en eetbare bloemen.

Onze lijst van succesvol gekweekte bladgroenten blijft groeien: Pepermunt, Basilicum, Palmkool, Zuring, Rucola, Krulsla, Daslook, Grieks hooi, Dille, Salie, Peterselie, Oost-Indische kers, Koriander, Goudsbloem en nog veel meer!

De complete kitchenfarm kast wordt geleverd inclusief:

Kweeklamp: 2 x VS06 40watt led
Kweekbak 4 x Eb & Vloed tray 0.27m2
Watervat: 24 liter
Timer voor lamp:  WiFi smartbox
Opvoerpomp: RP 1400 liter/uur
Luchtpomp: RP 2 airset inc. bruisstenen
Materiaal: PVC/XPS sandwich panelen, kunsstof, aluminium

Afmetingen & gewicht:

H x B x D (CM): 162 x 62.5 x 50

Totaal gewicht: 15kg

Verbruik

Stroom (lamp + luchtpomp + pomp) gemiddeld per 24 uur: 113 Watt

30 liter water per week

Laatst bekeken items