opc_loader

Menu

                                                  

RAM Filter, 875 m³ 160 mm

Flens maat: 160mm
Lengte: 600mm
Koolstoftype: RC412 Australisch Koolstof
Stof / voor filter: Ja, inclusief
Gewicht: 9 Kg

93,00
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Het RAM Carbon Koolstoffilter is een uitzonderlijk en budgetvriendelijk luchtfilter op maat gemaakt voor hydrocultuurkweeksystemen, speciaal ontworpen om ongewenste geuren tijdens de cruciale bloeifase te bestrijden. Deze opmerkelijke luchtbehandelingsoplossing is met precisie vervaardigd om te voldoen aan de hoogste prestatie- en kwaliteitsnormen van RAM en heeft een opmerkelijke levensduur van 12 maanden.

Ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, is het RAM Carbon Koolstoffilter niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen de uitdagingen van kweekomgevingen. De gespecialiseerde constructie vangt ongewenste geuren effectief op en neutraliseert ze, waardoor uw planten en omgeving een frisse wind krijgen. Naarmate je planten overgaan naar de bloeifase, wanneer geuren krachtiger kunnen worden, wordt dit filter een onschatbare bondgenoot, die ervoor zorgt dat je kweekruimte discreet en geurvrij blijft.

Voor optimale prestaties wordt aanbevolen om de filterhulzen elke 3 maanden te vervangen of te wassen, om de efficiëntie van het apparaat te waarborgen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde kweker, het RAM Carbon Koolstoffilter biedt een ongeëvenaarde oplossing om geurproblemen tijdens de kritieke bloeifase aan te pakken en bij te dragen aan een bloeiende en aromatische kweekervaring.

Laatst bekeken items