opc_loader

Menu

RAM Filter 350 m³ 125 mm

Flens maat: 125mm
Lengte: 475mm
Koolstoftype: RC412 Australisch Koolstof
Stof / voor filter: Ja, inclusief
Gewicht: 5 Kg

59,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Introductie van de RAM Pro Active Carbon Filter Range - een professionele line-up die zorgvuldig is samengesteld met de behoeften van de teler in gedachten. Deze filters garanderen uitzonderlijke prestaties, moeiteloze bruikbaarheid en een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Verkrijgbaar in verschillende maten, de RAM Pro actieve koolstoffilters zijn voorzien van eersteklas Australische RC412-koolstof, bekend om zijn ongeëvenaarde luchtfiltratiemogelijkheden.

Met een indrukwekkend laag asgehalte van minder dan 13% zorgt dit maagdelijk gegranuleerde product voor een compacte, luchtdichte samenstelling, waardoor er geen ruimte is voor organische verbindingen of geuren om te ontsnappen. Het hoogtepunt van de RAM Pro actieve koolstoffilters ligt in de opmerkelijke koolstofporiëngrootte van 0,02 micron, waardoor het absorptievermogen voor vluchtige organische geuren wordt versterkt. Geurelementen worden geboeid als magneten, waardoor uw omgeving fris en uitnodigend blijft.

Om de kwaliteit te verhogen, omvat het vulproces inline droog- en ontvochtigingstechnieken, waardoor een optimale koolstofconditie wordt gegarandeerd vóór verdichting. De toevoeging van speciaal expansieschuim op de hals zorgt voor consistent hoge verdichtingspercentages, waardoor duurzame prestaties gedurende de hele levensduur worden gegarandeerd.

Kies de RAM Pro Active Carbon Filter Range en ervaar de belichaming van luchtfiltratie-innovatie, ontworpen om verwachtingen te overtreffen en zuiverheid opnieuw te definiëren voor allerlei soorten telers.

Laatst bekeken items