opc_loader

Menu

                                                  

RAM Filter, 850 m³ 200 mm

Flens maat: 200mm
Lengte: 600mm
Koolstoftype: RC412 Australisch Koolstof
Stof / voor filter: Ja, inclusief
Gewicht: 9 Kg

95,00
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

RAM hoogwaardig koolstoffilter - speciaal gemaakte oplossing voor telers die op zoek zijn naar de beste luchtfiltratie in hun kweektent. Dit gebruiksvriendelijke filter van hoge kwaliteit heeft veel voordelen ten opzichte van andere filters op de markt. We hebben een reeks maten om aan uw behoeften te voldoen, het RAM hoogwaardige koolstofkoolfilter gebruikt alleen koolstof van het hoogste niveau.

Deze hoogwaardige koolstof heeft een zeer laag asgehalte waardoor het goed kan worden samengeperst, waardoor er geen ongewenste geuren kunnen doordringen. Een ander hoogtepunt zijn de koolstofporiën die erg klein zijn, hierdoor kan de koolstof nog meer geuren opnemen. Elk geurdeeltje wordt met precisie opgevangen, waardoor je kweektent geurvrij blijft.

Wat het hoogwaardige RAM-koolstoffilter onderscheidt, is het vulproces dat een in-line droog- en ontvochtigingsproces omvat. Dit garandeert de topconditie van het carbon voordat het professioneel wordt verdicht. Elk aspect van het productieproces wordt met zorg uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alleen de beste filters RAM op de markt vertegenwoordigen.

Bij het kiezen van producten voor je kweekset adviseren we altijd om producten van hoge kwaliteit te overwegen, dit betekent niet dat ze de duurste hoeven te zijn en RAM is hiervan het bewijs.

Laatst bekeken items