opc_loader

Menu

                                                  

Prima Klima 2600 Mini 125 MM 240m3

Artikelnr: GT-KK1150.1159
Merk:  Prima Klima
Type: Eco filter
Optimale luchtstroom: 160 M3
Maximale luchtstroom:  240 M3
Hoogte: 250 MM
Diameter flens: 125 MM
Totaal gewicht:                                                   1,5 KG
38,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie
SKU
8594171430046

Prima Klima Eco filter mini 125 MM:

Introductie van het Prima Klima 2600 Mini 125 MM koolstoffilter - de perfecte oplossing voor efficiënte en effectieve luchtfiltratie. Ontworpen met precisie en ontworpen om uitstekende prestaties te leveren, is dit koolstoffilter een must-have voor elke binnenkweekruimte of ventilatiesysteem.

Met zijn compacte formaat en diameter van 125 mm past het Prima Klima 2600 Mini-koolstoffilter naadloos in kleinere ruimtes en levert het een krachtige geurbestrijding. De hoogwaardige actieve kool die in dit filter wordt gebruikt, zorgt voor maximale geurabsorptie, waardoor ongewenste geuren effectief worden geëlimineerd en een frisse en schone omgeving wordt gecreëerd.

Dit koolstoffilter is gemaakt met het oog op duurzaamheid en is gebouwd om lang mee te gaan. De robuuste constructie en het lichtgewicht ontwerp maken de installatie een fluitje van een cent, zodat u probleemloos kunt werken. Het Prima Klima 2600 Mini Koolstoffilter is uitgerust met een voorfilter om de levensduur van de koolstof te verlengen en de prestaties te optimaliseren.

Met geavanceerde luchtstroomtechnologie biedt dit filter een uitzonderlijke ventilatie-efficiëntie, waardoor de lucht effectief wordt gezuiverd zonder de luchtstroom in gevaar te brengen. Het Prima Klima 2600 Mini-koolstoffilter kan luchtstromen tot 240 kubieke meter per uur aan, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Investeren in het Prima Klima 2600 Mini 125 MM Koolstoffilter betekent investeren in kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is de ideale keuze voor telers en binnenkwekers die prioriteit geven aan geurbestrijding, luchtzuivering en het behoud van een gezonde omgeving. Upgrade uw ventilatiesysteem met dit uitzonderlijke koolstoffilter en ervaar het verschil dat het maakt.

Laatst bekeken items