opc_loader

Menu

                                                  

Mars Hydro iFresh 106mm filter + fan + slang

Set bevat:

166,95

Dit product is momenteel niet leverbaar

  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

De baanbrekende Mars Hydro 4-inch inline tube fan is de oplossing voor problemen met luchtcirculatie in kleine ruimtes. Deze compacte, donkere ventilator kan moeiteloos worden geïnstalleerd en zorgt de hele dag door voor optimale ventilatie van jouw ruimte. Met zijn krachtige prestaties ben je verzekerd van een constante en efficiënte luchtstroom in jouw kweekomgeving.

Kenmerken & specificaties:

De Mars Hydro 4-inch inline tube fan heeft een diameter van 10,16 cm en is perfect voor het afvoeren van lucht op moeilijk bereikbare plekken, zoals achter of onder meubels. Wat deze ventilator uniek maakt, is zijn inline ontwerp, waardoor hij onzichtbaar is en gemakkelijk in een ventilatiekanaal kan worden geplaatst. Ideaal voor wie op zoek is naar een geruisloze en onopvallende oplossing voor luchtcirculatieproblemen.

Verbeterde luchtcirculatie voor optimale groei:

De Mars Hydro 4-inch inline tube fan zorgt voor een verbeterde luchtcirculatie en ventilatie in jouw kweekruimte of tent. Hierdoor blijft de lucht goed stromen en worden geur- en vochtproblemen voorkomen. Dit draagt bij aan gezonde plantengroei en een hogere opbrengst. Bovendien is de ventilator eenvoudig te installeren en aan te sluiten op jouw koolstoffilter of afzuigsysteem.

Behoud van de juiste temperatuur:

Een goede luchtverversing heeft niet alleen invloed op de luchtkwaliteit, maar ook op de temperatuur in jouw kweekruimte. Met de krachtige Mars Hydro 4-inch inline tube fan blijft de temperatuur stabiel en kunnen de omstandigheden optimaal worden aangepast aan de behoeften van jouw planten. Zo blijft jouw gewas in topconditie en wordt er geen onnodige energie verspild.

Geruisloos en duurzaam ontwerp:

De Mars Hydro 4-inch inline tube fan is ontworpen met een stil en duurzaam ontwerp. Hierdoor kun je de ventilator langdurig gebruiken zonder storend geluid of veel onderhoud. Bovendien draagt het langdurige gebruik bij aan minder afval en een beter milieu. Kortom, met deze ventilator investeer je in een eenvoudige, effectieve en duurzame oplossing voor betere ventilatie en optimale plantengroei in jouw kweekruimte!

Specificaties Mars Hydro Buisventilator

Alternatieve artikelen voor Mars Hydro iFresh 106mm filter + fan + slang