opc_loader

Het plaatsen van stopcontacten

Het plaatsen van stopcontacten

Wanneer u een nieuwe woning aanschaft of intrek neemt in een bestaande woning moet u rekening houden met een aantal verbouwing/aanpassingen die gedaan moeten worden aan de woning. Zo moet u voldoende stopcontacten op de juiste plekken aanleggen. Wij zullen u op de hoogte brengen van een aantal tips rondom het aanleggen van stopcontacten.

 

Geschikte plekken

Bij het aanleggen van een stopcontact moet u er allereerst rekening mee houden waar u over het algemeen vaak stroom nodig heeft. Heeft u een vaste werkplek? Of wilt u graag uw telefoon opladen tijdens het eten? Houd er dan rekening mee bij het plaatsen van stopcontacten. U moet sowieso ten alle tijden voldoende stopcontacten in uw keuken hebben. Er zijn vaak momenten waarbij u een aantal stopcontacten zal gebruiken en houd hier dus rekening mee anders moet u gaan werken met een stekkerblok, wat niet heel functioneel is.

Een schakelaar

Heeft u in de woonkamer vaak dezelfde lampen aan? Dan raden wij u aan om een schakelaar tussen deze lampen toe te voegen. Hierdoor kunt u in de avond alle lampen in één klik uitzetten en hierdoor bespaart u natuurlijk ook een hoop elektriciteitskosten.

Denk aan de toekomst

Heeft u kinderen? Dan moet u er altijd rekening mee houden dat de kinderen in de toekomst meer stopcontacten in gebruik zullen nemen. Dit komt door het in gebruik nemen van een mobiele telefoon en het werken met een laptop. Ook kunt u alvast rekening houden met een toekomstige televisie in de kinderlijke kamers.

Buitenshuis

Binnenshuis zijn er natuurlijk de nodige stopcontacten nodig zijn, maar ook in de garage en in de tuin zal u af en toe gebruik maken van stroom. Daarom is het verstandig om ook buiten en in de garage stopcontacten aan te leggen. Hierdoor heeft u ten alle tijden stroom op alle gewenste plekken.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.