opc_loader

Menu

Verlichting

De verlichting is één van de belangrijkste onderdelen van uw kweekkast. Om een zo hoog mogelijke opbrengst te behalen kunt u het best gebruik maken van een HPS lamp in combinatie met een Adjust-A-Wings reflector en een heat spreader. Deze reflectoren zorgen voor een optimale lichtverdeling van de krachtige HPS. Deze lampen kunnen wel erg warm worden. Naast een goede afzuiging kunt u daarom gebruik maken van een hitte verspreider zodat de bladeren van uw planten niet verbranden. Om uw lampen aan te sluiten heeft u vaak ook een ballast nodig. de categorie verlichting daarom onderverdeeld in de volgende categoriën:
 

A-merk HPS Kweeklampen

De belangrijkste factor voor een optimale groei en bloei van planten is natuurlijk de verlichting. De kweeklampen in ons assortiment zorgen voor een optimale groei en een hoge opbrengst van uw planten. De voordelige HPS lampen in ons assortiment zijn gemaakt door Sylvania.
 

Reflectoren om het licht te verdelen

Voor een optimale lichtverdeling adviseren we u om gebruik te maken van een reflector voor uw kweeklamp. Dit kan de effectiviteit van de lamp met wel 50% verhogen. Alle reflectoren zijn uitvoerig getest waardoor we hier een exacte lichtreflectiewaarde bij kunnen vermelden.
 

Ballast/VSA voor de aansluiting (voorschakelapparatuur)

Om de traditonele HPS kweeklamp aan te sluiten heeft u nog wel een ballast/VSA nodig. Voor elke kweeklamp in ons assortiment vindt u daarom ook geschikte voorschakelapparatuur. Met sommige voorschakelapparatuur is het ook mogelijk om uw lamp te dimmen.