opc_loader

Maak kennis met de 1-plant kweekkast

Maak kennis met de 1-plant kweekkast

Steeds meer mensen die wiet willen gebruiken kiezen er voor om hun plantjes zelf thuis te kweken. De hoeveelheid is in dit geval uiteraard niet van belang, het gaat er gewoon om dat u zelf lekker thuis uw wietplant kunt kweken en dat kan door gebruik te maken van deze speciale kweekkast voor slechts één plantje!

 

Eenvoudige kweekkast voor één plant

De opzet voor de kweekkast voor 1 plant was eigenlijk zeer eenvoudig. Het plan was om een kast te ontwikkelen die zeer eenvoudig kon worden geïnstalleerd en dus zonder al teveel technische poespas. In principe moet dit het mogelijk maken voor iedereen om zelf zijn of haar eigen kweekkast te integreren in hun woning. Deze unieke kweekkast maakt dan ook gebruik van het zogenaamde plug en play principe. Gewoon alles aansluiten en u kunt meteen van start! Deze kweekkast voor één plant is verkrijgbaar tegen een kostprijs van ongeveer 500 euro.

 

Voordelen van deze unieke kweekkast

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het zelf kweken van uw wietplant van uw wietplant in huis met behulp van deze eenvoudig te installeren kweekkast, namelijk: - Het is 100 procent gezond. Door zelf te kweken voorkomt u dat er gerotzooid wordt met uw plant(en) - Een grotere keuze en variatie aan te kweken soorten dan in de winkels - Het is veel voordeliger, na slechts één oogst is het aankoopbedrag van de kast doorgaans al terugverdiend - Discretie verzekerd, de kast beschikt over een mooi design en kan daardoor probleemloos in ieder interieur geplaatst worden - Veilig en energiezuinig. Er wordt in de kast immers geen gebruik gemaakt van een HPS-lamp, maar wel van T-Neon verlichting. - Gebruiksvriendelijkheid. De kast in elkaar zetten kan in no time gebeuren en zonder technische kennis.

 

Deze kweekkast is naar verwachting spoedig te bestellen op onze site.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.