opc_loader

Menu

De zomer komt er weer aan. De tijd om lekker in de tuin te gaan zitten en te genieten van het mooie weer. In dit artikel zal er gekeken worden naar de trends van 2018. Hierdoor bent u van deze trends op de hoogte en kunt u de blits maken met uw tuin deze zomer.  In dit artikel wordt gekeken naar de volgende trends: botanische tuin, stijl van binnen naar buiten en led-verlichting.

Botanische tuin

De trend van de zomer van 2018 is de botanische tuin. Een botanische tuin is een tuin met veel planten en bladeren. Hierbij kan ook worden gedacht aan een patroon op kussens van planten. Alles zodat het in de botanische sfeer komt. De sfeer van natuur in uw tuin. Tuinmeubelen die kenmerken hebben van de botanische tuin is ook erg populair deze zomer.

Stijl van binnen naar buiten

Een andere trend is de stijl van binnen in uw huis ook te gebruiken voor de stijl in uw tuin. Dit kan door middel van dezelfde kleuren van uw meubels in uw woonkamer tot uw tuinmeubels. Daarnaast wordt het deze zomer ook populair om plantenbanken die u binnen gebruikt ook buiten neer te zetten. Door de stijl van binnen ook buiten te gebruiken wordt er een  sfeer gecreëerd die erg prettig is. Een hovenier kan hierbij helpen om een metamorfose aan te brengen aan uw tuin. Een hovenier in Bloemendaal zorgt ervoor dat u een perfecte tuin hebt.

kweken in potjes

Led-verlichting

Verlichting mag natuurlijk niet ontbreken in uw tuin. Dit zal de sfeer erg ten goede komen. Het geeft namelijk net even dat beetje extra aan de tuin. Verlichting wordt natuurlijk al langer gebruikt in tuinen, maar de trend van led-verlichting is nieuw.  Mensen kiezen voor led-verlichting, omdat het veel zuiniger is dan normale verlichting. Het gaat ook tot wel 10 keer zo lang mee dan normale verlichting en is hierdoor ook nog eens goed voor de portemonnee. Kies dus voor led verlichting voor uw tuin. Hoveniers in Bloemendaal kunnen

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.