opc_loader
Merken

Adjust A Wings Avenger reflector medium voor 400-600W

Artikelnr: KK1160.1167S
Beschrijving

De medium variant van de Adjust-A-Wings reflectoren welke geschikt is voor één HPS lamp. Een speciale coating zorgt voor een optimale reflectie (97%) van het licht. Met de handige spankabels kunt u de Adjust-A-Wings reflectoren eenvoudig instellen om het licht in de breedte of in de diepte te laten schijnen. Door de verstelbaarheid worden deze kappen veelal toegepast in onze kweekkasten met een oppervlakte tot 2,5 vierkante meter. Geschikt voor 1 x 400-600W HPS lampen met een E40 fitting.
 

Inclusief heat spreader & verstelbare E40 fitting


De bijgeleverde heat spreader zorgt er voor dat de warmte van de HPS lamp geen nadelig effect heeft op uw planten. In het laatste stadium van de kweekcyclus kan het voorkomen dat uw planten te hoog worden. In dat geval kunt u de heat spreader op de lamp klikken. Hierdoor kunt u de lamp dichter op de planten hangen wat zorgt voor een optimale efficiency van het licht. Met de Adjust-A-Wings fitting kunt u de lamp ook nog op juiste stralingshoek instellen.

Specificaties:


Breedte: 550 MM
Hoogte:  600 MM
Materiaal:  Glas / Gecoat aluminium (Miro 9)
Reflectie: 97%
Fitting: E40
Totaal gewicht:                                                   2,5 KG
Beoordelingen (0)
Adjust A Wings Avenger reflector medium voor 400-600W heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: