opc_loader
Snel zoeken
€ 89
€ 121
Merken

Reflectoren

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Een reflector zorgt er voor dat het licht van uw lamp beter verspreidt wordt over alle planten in uw kweekkast. Daarnaast zorgt een reflector er voor dat de warmte ook verdeelt wordt zodat er geen hotspots ontstaan in uw kast.
 

Waar moet een goede reflectorkap aan voldoen?

Een goede reflector moet altijd aan een paar eisen voldoen. Het belangrijkste is de lichtspreiding van de lamp. Het licht moet optimaal verdeelt worden zodat er geen warme plekken ontstaan in uw kweekkast. De lichtreflectie is hierbij ook belangrijk. De reflectiewaarde wordt daarom bij elke reflector aangegeven. Alle reflectoren zijn bovendien uitvoerig getest. U vindt hier reflectoren voor 250-1000W lampen.
 

Verschillende soorten reflectoren:

De meest populaire reflectoren zijn de Adjust-A-Wings reflectoren. Deze kappen kunt u namelijk zelf naar wens instellen. U kunt deze kappen in drie verschillende soorten krijgen. Naast reflectoren vind u hier ook heat spreaders. Deze heat spreader kunt u onder uw lamp hangen om de warmte afgift van uw lamp beter te verdelen. Dit zorgt er voor dat uw planten minder snel verbranden. De Cooltube reflector is ook ideaal om hitte tegen te gaan. Met deze reflector worden uw HPS kweeklampen automatisch gekoeld zodat deze nauwelijks warm worden.

Voordelen

 Alle varianten

 Alle accessoires

 Eenvoudig bestellen

 14 dagen proberen

 1 jaar garantie

 Snelle verzending

 Achteraf betalen

Gratis verzending

GLS & DHL pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

* Kasten gaan per transporteur

Normaal €4,95 | Gratis > €100,-

Betaalgemak

Betaalgemak